Andreea Bălan dezvăluie cum a ajuns la 49 kg

Andreea Bălan afișează o siluetă suplă, artista a ajuns la 49 kg. În timp ce unele femei fac eforturi impunătoare pentru a scăpa de câteva kilograme, artista slăbește chiar dacă mânâncă dulciuri.

separator
Andreea Bălan se numără printre femeile norocoase care își pot permite să consume dulciuri, fără să își facă griji în privința siluetei.

Ea și-a impus o serie de reguli în ceea ce privește alimentația, care o ajută să își păstreze formele de invidiat.

„Nu mănânc multe dulciuri și în general mănânc de două ori pe zi, un singur fel. Nu mănânc multă pâine, nu mănânc prăjeli și atunci pot să îmi permit o dată la 2-3 zile să mănânc o amandină”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Bălan.

Andreea Bălan nu e genul de femeie cu program strict la sală. Vedeta arde calorii pe scenă și în rest face destulă mișcare după cele două fiice ale sale.

“Nu fac sport deloc, mă mențin prin dans, nu mai am timp să fac sport. Am ajuns la 49 de kilograme, cum eram înainte de primul copil. Mă mențin prin dans, prin show. Am două repetiții sau una pe săptămână, dar am concerte în weekend și de fapt concertele alea mă consumă foarte mult, nu numai că dansez, cânt live, dar și schimb și foarte multe ținute și acel du-te vino pe scările scenei, te obosește”, a spus Andreea.

Cum pot arăta femeile în ținute la fel? Diferența e revelatoare
Articolul anterior
SEMINAR GRATUIT cu tema: “Scapă de kg în exces, sănătos cu Galina Tomaș și Stella Croitor!”
Articolul următor
Alte articole interesante