Andreea Marin și iubitul ei fac împreună exerciții fizice! Foto

Andreea Marin se află într-o vacanţă de vis în Bali, alături de iubitul său, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia.

separator
Andreea Marin, în vârstă de 45 de ani, se deconectează de la viaţa agitată din oraș, practicând exerciții de yoga împreună cu iubitul ei. Vedeta TV are un corp grațios și tânăr datorită stilului sănătos de viață pe care îl duce și alimentației corecte.

„O experienţă extraordinară trăită azi, în Bali, şi ştiţi că nu folosesc acest cuvânt prea des, nu-mi place să exagerez în niciun chip. Locuim în Ubud, în inima pădurii, într-un loc parcă desprins din răi, nici nu am bănuit ce alegere incredibilă am făcut, pe baza unor imagini care nu exprimă fidel realitatea, nu poate fi descrisă nici în cuvinte! Pacea deplină, echilibrul, înţelepciunea, frumuseţea naturală şi căldură umană sunt vorbele ce creionează portretul acestui loc de poveste. Ne trezim fără ceas între 5 şi 6 dimineaţa, odată cu gâzele, cu cocoşii ce se aud de departe, cu păsările cu glasuri minunate ce şi-au făcut cuib chiar lângă terasă noastră, cu freamătul pădurii uriaşe şi susurul râului ce-i răcoreşte rădăcinile.

La 8, începem ziua cu yoga, dar azi am ales să începem la 7 cu o nouă încercare, ceva ce nu am mai experimentat: aerial yoga”, a menționat Andreea Marin.

 

Președintele companiei ucrainene: ,,Era unul dintre cele mai bune avioane ale noastre, cu un echipaj excelent și foarte sigur”
Articolul anterior
Adele nu se mai oprește din slăbit. Imagini uluitoare cu artista pe plajă în Caraibe
Articolul următor
Alte articole interesante