Anjelica Varum a dezvăluit secretele care o ajută să se mențină în formă

Silueta zveltă și condiția fizică de invidiat a interpretei Anjelica Varum îi cucerește pe fani, care mereu se întreabă cum reușește artista din Rusia să se mențină într-o formă excelentă, la 49 de ani, și să arate mult mai tânără decât vârsta ei. Iată că adevărul a ieșit la iveală: nu există pastile magice, dar este vorba despre o dietă echilibrată și exerciții practicate cu regularitate și plăcere, deja de mai mulți ani.

separator

Pe blogul ei, soția lui Leonid Agutin descrie modul său de viață, care o ajută să se simtă bine chiar dacă are un program plin, concerte, zboruri private. Există mai multe aspecte!

1.Alimentația: de 20 de ani, interpreta nu mai consumă alimente prăjite și nesănătoase. În plus, este foarte atentă la combinarea alimentelor, iar în zilele suprasolicitante nu consumă alimente bogate în proteine.

,,Acest lucru îmi dă posibilitatea să fac față stresului și să mă recuperez mai rapid”, spune Varum.

2. Hidratarea: interpreta consumă zilnic o cantitate suficientă de lichide, uneori poate să bea și până la 4 litri de apă potabilă, în funcție de activitatea zilnică.

3. Activitatea fizică: nu-i plac antrenamentele extenuante, de aceea nu o vei vedea la sală, trăgând de fiare. În schimb, practică sportul pe role, o oră dimineața și o oră seara. Sau mersul pe jos. De 15 ani, merge pe jos câte 4-5 kilometri în fiecare zi. Înotul – de 2-3 ori pe săptămână.

Dar cel mai important lucru este practicarea cu regularitate a exercițiilor fizice. ,,Trebuie doar să vă faceți un program și să vă țineți de el, nu luni, ci ani de zile, constant, pentru a avea un organism tânăr și sănătos”, mai spune artista. Un exemplu excelent de urmat!

Prinţul Harry a invitat un copil orfan din Africa la nunta sa. Care a fost motivul gestului?
Articolul anterior
Peste 120 de copii au ajuns la spital cu boli diareice acute
Articolul următor