Arată de milioane! Corina Țepeș și-a recăpătat silueta ideală

Pe zi ce trece Corina Țepeș înflorește. Interpreta și-a revenit spectaculos în ultima perioadă și arată atât de bine, încât nu ai zice că este mamă a doi copii. Forma fizică extraordinară se datorează exercițiilor fizice regulate și a regimului alimentar sănătos, adoptat în urma participării în proiectul marca unica.md ”Slăbește Sănătos”. Totodată, în tot acest timp, vedeta a mai beneficiat și de ghidarea profesionistă acordată de nutriționista Galina Tomaș și echipa Centrului online de nutriție și sport galinatomas.com. Întrebată despre cum i se pare slăbitul online, iată ce a răspuns Corina.

separator
”Antrenamentele online s-au dovedit foarte eficiente în cazul meu, fiindcă am reușit să economisesc timp, făcând exerciții acasă. Din lipsă de timp, nu ajungeam la sală, dar și din cauza că nu aveam cu cine lăsa copiii. Antrenamentele făcute acasă au dat rezultate bune. Cu ajutorul recomandările managerului meu de pe galinatomas.com și Planul de Nutriție al zilei am slăbit 10 kg.”
Vedeta a mărturisit că nu a foat chiar așa de greu să „topească” kilogramele în plus, din contra, a avut grijă să mănânce mult şi variat, iar exercițiile fizice au devenit ora de distracție petrecută cu fetele ei.

”Cele mai îndrăgite exerciții sunt cele pe care le fac împreună cu copiii – abdomenele. La ai mei 37 ani, mi-am dat seama că sportul este indispensabil în viața mea, o dată cu trecerea anilor, unica metodă anti-îmbătrânire este sportul și regimul alimentar corect. Așa, putem menține tinerețea mult râvnită de fiecare dintre noi., a mai menționat Corina.”
Dacă și tu îți dorești să slăbești, atunci ești așteptată în noua ediție a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!

  1. Înregistrează-te pe galinatomas.com
  2. Procură un abonament valabil 3 luni, la doar 80 de euro
  3. În cabinetul personal accesează butonul Participă în ediție
  4. Fii prezentă la seminarele din grupul de pe facebook Galina Tomaș îți cumpără kilogramele în fiecare zi de joi la ora 20:00.

Galina Tomaș – Centrul online de nutriție și sport 

Un tânăr care a dormit pe străzi, a ajuns milionar la doar 21 de ani
Articolul anterior
Olesea Sveclă, mărturisiri după naștere: ,,Voi fi mamă de băiat, habar nu am cum va fi…”
Articolul următor
Alte articole interesante