Arată de milioane! Corina Țepeș și-a recăpătat silueta ideală

Pe zi ce trece Corina Țepeș înflorește. Interpreta și-a revenit spectaculos în ultima perioadă și arată atât de bine, încât nu ai zice că este mamă a doi copii. Forma fizică extraordinară se datorează exercițiilor fizice regulate și a regimului alimentar sănătos, adoptat în urma participării în proiectul marca unica.md ”Slăbește Sănătos”. Totodată, în tot acest timp, vedeta a mai beneficiat și de ghidarea profesionistă acordată de nutriționista Galina Tomaș și echipa Centrului online de nutriție și sport galinatomas.com. Întrebată despre cum i se pare slăbitul online, iată ce a răspuns Corina.

separator
”Antrenamentele online s-au dovedit foarte eficiente în cazul meu, fiindcă am reușit să economisesc timp, făcând exerciții acasă. Din lipsă de timp, nu ajungeam la sală, dar și din cauza că nu aveam cu cine lăsa copiii. Antrenamentele făcute acasă au dat rezultate bune. Cu ajutorul recomandările managerului meu de pe galinatomas.com și Planul de Nutriție al zilei am slăbit 10 kg.”
Vedeta a mărturisit că nu a foat chiar așa de greu să „topească” kilogramele în plus, din contra, a avut grijă să mănânce mult şi variat, iar exercițiile fizice au devenit ora de distracție petrecută cu fetele ei.

”Cele mai îndrăgite exerciții sunt cele pe care le fac împreună cu copiii – abdomenele. La ai mei 37 ani, mi-am dat seama că sportul este indispensabil în viața mea, o dată cu trecerea anilor, unica metodă anti-îmbătrânire este sportul și regimul alimentar corect. Așa, putem menține tinerețea mult râvnită de fiecare dintre noi., a mai menționat Corina.”
Dacă și tu îți dorești să slăbești, atunci ești așteptată în noua ediție a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!

  1. Înregistrează-te pe galinatomas.com
  2. Procură un abonament valabil 3 luni, la doar 80 de euro
  3. În cabinetul personal accesează butonul Participă în ediție
  4. Fii prezentă la seminarele din grupul de pe facebook Galina Tomaș îți cumpără kilogramele în fiecare zi de joi la ora 20:00.

Galina Tomaș – Centrul online de nutriție și sport 

Aura slăbește împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport

Ne apropiem cu pași rapizi de cel mai așteptat eveniment al acestui sezon: Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!

În calea spre remodelarea corporală, alături de tine este și artista  Aura, care zi de zi alege meniurile sănătoase din Cabinetul Personal, iar diminețile le începe cu antrenamentele create de specialiștii Centrului Online de Nutriție și Sport.

Ardem de nerăbdare să ne vedem cu tine la Webinarul GRATUIT, iar până atunci îți propunem să afli la ce etapă se află Aura după o săptămână de proiect! Video:

Simți și tu vibrațiile transmise de Aura? Deoarece noi suntem plini de încântare, întrucât ne așteaptă un LIVE exclusiv cu istorii de succes, invitați speciali, surprize și emoții.

Vrem să îți dăruim EMOȚII, pentru că tu ești ceea ce simți!

Înregistrează-te acum

Iar dacă dorești o consultație gratuită, dă click pe acest link și Ambasadorul te va contacta!

Cu drag Centru Online de Nutriție și Sport! Fii gata să fii surprins și motivat!

Aura alege stilul sănătos de viață alături de Centru Online de Nutriție și Sport

Află de ce interpreta Aura a decis să slăbească împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport, care este motivația ei și rezultatele la care dorește să ajungă în video de mai jos.

Deoarece a ales calea SĂNĂTĂȚII în Centru Online de Nutriție și Sport, am avut o discuție sinceră cu minunată interpretă, în care și-a dezvăluit scopurile și aspirațiile în a deveni cea mai bună versiune a sa. 

Află istoria ei, cum a decis să facă acest pas, în acest video!

Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”  va fi cu adevărat deosebită, fiind că alături de Galina Tomaș va fi și coprezentatoarea, artista Aura!

Înregistrează-te cât mai curând la Webinarul GRATUIT , pentru că locurile sunt LIMITATE, iar informația pe care o vom oferi – enorm de valoroasă.

Accesează link-ul: https://event.webinarjam.com/register/

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Finala ediției a 15-a a proiectului „Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”! Cel mai grandios eveniment al acestei primăveri

     15 ediții de sănătate, peste 20.000 kilograme slăbite, peste 24 ani de experiență, zeci de mii de femei fericite și 100 % scopuri atinse, iată ce înseamnă Centru Online de Nutriție și Sport.

Sărbătorește Finala ediției a 15-a împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport!

Fii alături de noi la WEBINARUL GRATUIT, pe data de 21.04.2022, ora 19:00, ca să celebrăm sănătatea.

☑️Află de la primele surse SECRETELE SĂNĂTĂȚII

În cadrul Webinarului vor fi prezenți Speakeri Specialiști în Nutriție și Sport care vor deschide pașii către o viață sănătoasă.

☑️Cunoaște ISTORII reale de SUCCES

Vom prezenta Top-ul participantelor cu cele mai multe kilograme slăbite în Ediția a 15-a a proiectului “Galina Tomaș îți cumpără kg”

☑️Alege cea mai SĂNĂTOASĂ comunitate ONLINE

Am pregătit SURPRIZE pentru cei prezenți la WEBINAR, pentru că vom da START înscrierile în cea de-a 16-a Ediție a proiectului!

Tu ești propriul scriitor al Istoriei tale de Succes, iar noi vom fi muza ta! Alege sănătatea, alege Centru Online de Nutriție și Sport!

Înregistrează-te la WEBINAhttps://event.webinarjam.com/register/40/nypxrb7oRUL GRATUIT și dă startul unei noi etape în viața ta!

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Un tânăr care a dormit pe străzi, a ajuns milionar la doar 21 de ani
Articolul anterior
Olesea Sveclă, mărturisiri după naștere: ,,Voi fi mamă de băiat, habar nu am cum va fi…”
Articolul următor