Au început înscrierile la cea de-a 9-a ediție a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kg”!

Au început înscrierile la cea de-a 9-a ediție a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kg”! Timp de 10 săptămâni, participantele vor slăbi sănătos online, împreună cu Centrul Online de Nutriție și Sport galinatomas.com.

separator
Deja a devenit o tradiție, la finalul fiecărei ediții, femeile care reușesc să slăbească cele mai multe kilograme își pot vinde kilogramele slăbite!

În această ediție, participantele vor avea parte și de mai multe suprize, premii garantate pentru fiecare participantă și campionatul recomandărilor!

Pentru a câștiga săptămâni gratuite, participantele își vor invita prietenele în ediție și, pentru fiecare prietenă adusă, primește câte o săptămână gratuită fiecare. Numărul săptămânilor gratuite este NELIMITAT , iar participanta ce va aduce cele mai multe prietene va câștiga premiul mare de la partenerii ediției Delimano Moldova!

Este foarte simplu să te înscrii în ediție! Ia un abonament pe www.galinatomas.com cu valabilitate de minim 3 luni și apasă butonul particip în ediție în cabinetul personal!

Să înceapă arderea kilogramelor în cel mai așteptat proiect al anului 2020! Succese!

Coronavirus: Numărul cazurilor de contaminare în China este în scădere
Articolul anterior
Lungu Mădălina, elevă a Studioului Artistic Rodica Roșioru, participă la Preselecția Națională pentru Festivalul ,,Slaveanskii Bazar”!
Articolul următor
Alte articole interesante