Au născut patru copii sau chiar mai mulți, dar au corp de model! Cine sunt acestea?

Mămicile știu cât de greu poate fi să îți recapeți silueta după naștere, în urma sarcinilor în care de cele mai multe ori se acumulează kilogramele în plus. Datele statistice arată că cele mai multe mămici iau în greutate anume în perioada gravidității. Dacă există curaj și voință, orice femeie poate să revină la greutatea de dinaintea sarcinilor. Mămicile celebre au reusit să facă lucrul acesta de 4 sau chiar 6 ori!

separator

Heidi Klum a născut 4 copii

În vârstă de 44 de ani și după 4 nașteri, Heidi Klum afișează un corp de model. În 1997, Klum a devenit primul model german care a primit titlul de „îngeraș Victoria’s Secret”. În 2008, Heidi Klum a fost prima în topul celor mai bine plătite modele. Heidi Klum are 3 copii cu fostul ei soț, Seal, și încă unul cu Fabio Briatore.

Nicole Murphy are 5 copii

La 49 de ani și după 5 nașteri, fosta soție a lui Eddie Murphy, Nicole, are un cop de zeiță. Nicole merge în mod regulat la sală, fiind ținta pentru paparazzi, mai ales atunci când apare în costum de baie la plajă.

Kris Jenner a născut 6 copii

La 62 de ani, Kris Jenner, mama lui Kim Kardashian, este cea mai sexy bunică din showbiz. „Încerc să mă antrenez cât de des pot și mănânc sănătos”, a marturisit ea într-un interviu pentru revista „Heat”. „Mă trezesc la 4.30 în fiecare zi și fac exercitții fizice”, a mai spus ea.

Victoria Beckham are 4 copii

Victoria Beckham arată ca trasă prin inel după patru nașteri. Vedetei nu i-a fost greu să revină rapid la silueta care a consacrat-o, și asta pentru că a doptat o dietă sănătoasă și face cu regularitate exerciții fizice, care o ajută să se mențină în formă și să își remodeleze silueta.

sursa: www.perfecte.ro

 

Galina Tomaș: “Te ajut să slăbești de acasă!”
Articolul anterior
Alexandru Gore suferă de o formă rară de leucemie. Are nevoie urgent de ajutor!!!
Articolul următor
Alte articole interesante