Cum a slăbit Nicu Ţărnă! În doar 3 luni a scăpat de 17 kg!

60674262În luna iulie Nicu Ţărnă în premieră a vorbit că vrea să slăbească. Iată o frântură din interviul realizat de unica.md:

„Până în toamnă îmi propun să slăbesc. Mă pregătesc de un film de lung metraj în care voi munci cu fratele meu.

Deocamdată nu se văd rezultatele pentru că sunt în proces de slăbire.  Nu sunt supraponderal, dar sunt la limită. Acum simt vreo 10-15 kg în plus. Țin o dietă bazată pe alimente fierte sau coapte, care fac bine ficatului meu. Mănânc cât încape în palmă dar mai des.”

1995e9d0-075f-4e2d-8cc0-eb488748f36c

Sunt 9 luni de când liderul „Gândul Mâţei” a vorbit şi s-a ţinut de promisiune. A dat jos 17 kg în doar 3 luni de zile.

Prietenii îl sună cu disperare să afle care este secretul făcător de minuni. Se pare că nu există o dietă miraculoasă la mijloc. Tot ce contează este să crezi în rezultate şi să te alimentezi corect.

360-nicu-tarna-2Iată care sunt alimentele de care Nicu nu s-a atins luni de zile:

„Am eliminat câteva alimente din consum: cartoful, toate dulciurile şi pâinea care îngraşă, prăjelile. Beau multă apă şi ceaiuri pe bază de plante. Nu fac sport de performanţă, fac bicicleta şi jogging pe pistă, dar nu alerg până nu ştiu de-a cui sunt. Eu am crezut în asta şi s-a întâmplat. „

Doar o singură dată Nicu a trişat. A mâncat plăcinte şi paste. Imediat a descoperit că a pus 2 kg înapoi. Se prea poate să fi uitat de magie.

AMBII„N-aş fi spus niciodată că voi fi cu el. El m-a ajutat să am încredere în ceea ce spune.”

Interpretul şi actorul este încurajat să slăbească de logodnica acestuia, Cristina Cojocaru. Ea a căutat literatură de specialitate şi i-a sugerat unele trucuri.

Nicu şi Cristina întotdeauna sunt într-un gând. Asta l-a determinat pe viitorul mire să creadă că ea este aleasa lui. Cristina, în schimb, n-a fost foarte deschisă, din prima, spre o aventură cu un burlac care avea o reputaţie de afemeiat.

IMG_0237-768x1024 IMG_0238

„Mi-a zis că eu sunt a lui de la prima întâlnire. Credeam că face poante pe seama mea şi o spune tuturor femeilor.

IMG_0454-768x1024Nu am acceptat mult timp invitaţia la ceai. Eram mai reticentă pentru că existau nişte mituri în societate vizavi de persoana lui Nicu. Lumea zicea că e un afemeiat. N-aş fi spus niciodată că voi fi cu el. El m-a ajutat să am încredere în ceea ce spune.”

La sfârşitul verii Nicu şi Cristina vor juca nunta. Încă nu au găsit locaţie pentru eveniment, dar se ştie că la nuntă vor fi invitaţi aproape 300 de nuntaşi.

Text: Olga Chirică

Olia Tira se “dezgoleşte” în faţa jurnaliştilor
Articolul anterior
Picioare perfecte la 47 de ani
Articolul următor
Alte articole interesante