Designerul Evghenii Hudorojcov despre fesele Diannei Rotaru: „Sunt perfecte!!!”

N-a rămas în urma colegelor sale. Dacă a promis că se va subţia văzând cu ochii, aşa a și făcut. Dianna Rotaru a bătut la uşa designerului autohton Evghenii Hudorojcov ca să-i croiască o fustă care să-i pună în evidenţă talia de viespe. Acesta a rămas surprins să descopere că parametrii clientei sale sunt daţi peste cap. Talia joasă a scăzut de la 70 de cm la 65 cm.

separator

De când este implicată în proiectul unica.md „ŞI VEDETELE SLĂBESC”, a dat jos 5 kg în greutate şi 5 cm în jurul taliei. Nu e vorba de magie. Poate număra pe degete zilele în care n-a ajuns la shapping. Între habici, cumetrii şi petreceri private, interpreta şi-a făcut timp pentru sport.

Dianna Rotaru: „Îmi place să mă privesc în oglindă. Deja nu-mi mai este frică să îmbrac haine albe, care altădată mă arătau mai mare.  Pe timp de vară voi merge la sală să-mi menţin kilogramele. Nu vor fi 3-4 ore pe săptămână, cred că va fi suficient să venim de două ori, pentru că aşa suntem noi, femeile, mai lenoase în perioada estivală.”

Tatiana Pleş, sora : „Deja suntem cu gândul la plajă şi mare. Dar asta nu înseamnă că vom renunţa la sală, chiar dacă am obţinut rezultatele dorite. Ne-am acomodat cu acest regim. Am rămas încântate să ne întâlnim la sală cu unele prietene de-ale noastre care ne-au urmat exemplul.”

Text: Olga Chirică

Cum scapi de kilogramele în plus fără diete?

Vrei să știi cum poți scăpa de kilogramele în plus FĂRĂ dietă? Întrebarea este una importantă și frecvent întâlnită în rândul celor care își doresc să slăbească sănătos, pe termen lung!

Astăzi, 12 martie, ora 20:00, vei afla răspunsul la întrebarea ta!

Urmărește, pe facebook, live-ul la care vor participa câștigătoarele ediției a 12-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”. Acestea sunt:

  • ● Lidia Manoli
  • ● Sorina Diftirencu
  • ● Herzberg Lilia
  • ● Ceban Liliana

Fii prezentă pentru a afla istoriile de succes ale celor mai curajoase doamne ce au reușit să scape de kilogramele în plus fără dietă și înfometare!

Ești așteptat pe pagina oficială de FACEBOOK Galina Tomaș!

-100 kg slăbite acasă ONLINE cu Centru Online de Nutriție și Sport!

Îți povestim toate secretele astăzi în LIVE-ul: Peste 100 kg slăbite cu ajutorul Centrului Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com

Alături de trei doamne absolut fabuloase care au reușit să ajungă la un rezultat de necrezut:
-Sclifos Ecaterina -54kg
-Stelea Carolina -43 kg
-Negru-Vodă Rita -42 kg

 Împreună îți vom povesti  secretele metodei patentate ce dă rezultate mai bine de 23 de ani, ajutând zeci de mii de femei să ajungă la scopul dorit!
 Vă așteptăm pe toți, astăzi 19 februarie, la ora 20:00 pe pagina noastră oficială de FACEBOOK!

Trei ani de sănătate și perseverență în mediul online! La mulți ani, Centru Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com

Centru Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com, sărbătorește astăzi, 20 ianuarie, sărbătorește frumoasa aniversare de 3 ani de activitate în mediul Online și 23 de ani de activitate în offline!

Urăm sincere felicitări Centrului Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com pentru voință și frumoasa echipă care reușește ani de zile să aducă sănătatea în casele oamenilor dornici de adopta un nou stil de viață.

Activitatea Fondatorului Centrului Online de Nutriție și Sport Galina Tomaș a început înca în anul 1998 prin fondarea rețelei de săli Unica Sport Moldova. După 20 de ani, în 2018, metoda patentată grație căreia au reușit să slăbească mii de femei a devenit accesibilă în online, oferind instrumentele necesare și utile pentru pierderea cu succes a kilogramelor nedorite și remodelarea corporală.

Mulțumim vouă, dragi femei, pentru istoriile voastre de succes, împreună reușiți să promovați cea mai de preț valoare în viața noastră, SĂNĂTATEA!

Dacă ești în căutarea motivației de a face o schimbare spre o viață sănătoasă, te invităm în comunitatea Centrului Online de Nutriție și Sport! O poți face accesând link-ul atașat, cere o consultație gratuită și unul dintre ambasadorii centrului te va contacta: https://galinatomas.com/url_ZB8c

Cum scapi de singuratate?
Articolul anterior
Băieţel sau fetiţă- nu contează, important – să fie sănătos!
Articolul următor