Dianna Rotaru este la prima penalizare în proiectul ”Și vedetele slăbesc”

Se pare că rezultatele mai mult decât satisfăcătoare obținute în prima etapă, au făcut-o să se relaxeze. Pe net au apărut niște poze, dar și imagini video compromițătoare, în care Dianna este fotografiată mâncând pe săturate bucate interzise. Abia acum s-a aflat că interpreta este împătimită de fast-food.

separator

Dianna s-a arătat indignată și în același timp surprinsă să fie urmărită de lume. Inițial, a crezut că este o farsă, după care, văzând pozele, ne-a mărturisit că nu se poate abține de la mâncare la ore târzii, în special, când are petreceri corporative.

”Ce fel de poze??? Sinceră să fiu chiar am o problemă cu încălcarea regimului atunci când sunt la serviciu. Nu pot să lupt cu poftele. Acasă e mai simplu, mă ajută sora. Ambele venim și la sală. Există între noi spiritul de competitivitate atunci când ajungem la cântar.”

Luna trecută interpreta a înregistrat niște rezultate frumoase care au făcut-o pe antrenoarea sa, Natalia Velicoglo, să-și dorească și mai mult de la eleva sa.
”În doar 3 săptămâni Dianna Rotaru se subțiase cu 4 cm în talie. Ori, luna aceasta nu vedem nicio schimbare. Sunt dezamăgită pentru că o cunosc pe Dianna și simt că ar putea să obțină ușor rezultatele dorite, doar dacă ar fi atentă și ar respecta cerințele.”

Nici cântarul nu a arătat o îmbunătățire a condiției fizice. Deși, la cameră, interpreta s-a abținut de la prea multe comentarii, imaginile surprinse cu o cameră ascunsă, au demonstrat contrariul. Mustrarea antrenoarei a decepționat-o și pe ea. Această primă penalizare primită n-o va împiedica pe interpretă să continue proiectul. Doar că în luna viitoare va trebui să muncească și mai mult ca să ajungă la parametrii stabiliți.

Text: Olga Chirica

Imagini: Eduard Bîzgu

Cum scapi de kilogramele în plus fără diete?

Vrei să știi cum poți scăpa de kilogramele în plus FĂRĂ dietă? Întrebarea este una importantă și frecvent întâlnită în rândul celor care își doresc să slăbească sănătos, pe termen lung!

Astăzi, 12 martie, ora 20:00, vei afla răspunsul la întrebarea ta!

Urmărește, pe facebook, live-ul la care vor participa câștigătoarele ediției a 12-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”. Acestea sunt:

  • ● Lidia Manoli
  • ● Sorina Diftirencu
  • ● Herzberg Lilia
  • ● Ceban Liliana

Fii prezentă pentru a afla istoriile de succes ale celor mai curajoase doamne ce au reușit să scape de kilogramele în plus fără dietă și înfometare!

Ești așteptat pe pagina oficială de FACEBOOK Galina Tomaș!

-100 kg slăbite acasă ONLINE cu Centru Online de Nutriție și Sport!

Îți povestim toate secretele astăzi în LIVE-ul: Peste 100 kg slăbite cu ajutorul Centrului Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com

Alături de trei doamne absolut fabuloase care au reușit să ajungă la un rezultat de necrezut:
-Sclifos Ecaterina -54kg
-Stelea Carolina -43 kg
-Negru-Vodă Rita -42 kg

 Împreună îți vom povesti  secretele metodei patentate ce dă rezultate mai bine de 23 de ani, ajutând zeci de mii de femei să ajungă la scopul dorit!
 Vă așteptăm pe toți, astăzi 19 februarie, la ora 20:00 pe pagina noastră oficială de FACEBOOK!

Trei ani de sănătate și perseverență în mediul online! La mulți ani, Centru Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com

Centru Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com, sărbătorește astăzi, 20 ianuarie, sărbătorește frumoasa aniversare de 3 ani de activitate în mediul Online și 23 de ani de activitate în offline!

Urăm sincere felicitări Centrului Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com pentru voință și frumoasa echipă care reușește ani de zile să aducă sănătatea în casele oamenilor dornici de adopta un nou stil de viață.

Activitatea Fondatorului Centrului Online de Nutriție și Sport Galina Tomaș a început înca în anul 1998 prin fondarea rețelei de săli Unica Sport Moldova. După 20 de ani, în 2018, metoda patentată grație căreia au reușit să slăbească mii de femei a devenit accesibilă în online, oferind instrumentele necesare și utile pentru pierderea cu succes a kilogramelor nedorite și remodelarea corporală.

Mulțumim vouă, dragi femei, pentru istoriile voastre de succes, împreună reușiți să promovați cea mai de preț valoare în viața noastră, SĂNĂTATEA!

Dacă ești în căutarea motivației de a face o schimbare spre o viață sănătoasă, te invităm în comunitatea Centrului Online de Nutriție și Sport! O poți face accesând link-ul atașat, cere o consultație gratuită și unul dintre ambasadorii centrului te va contacta: https://galinatomas.com/url_ZB8c

Gala Premiilor UNITEM 2013. Cine a strălucit? (Foto)
Articolul anterior
Alimentele care cresc calitatea și cantitatea spermei
Articolul următor