Dianna Rotaru este la prima penalizare în proiectul ”Și vedetele slăbesc”

Se pare că rezultatele mai mult decât satisfăcătoare obținute în prima etapă, au făcut-o să se relaxeze. Pe net au apărut niște poze, dar și imagini video compromițătoare, în care Dianna este fotografiată mâncând pe săturate bucate interzise. Abia acum s-a aflat că interpreta este împătimită de fast-food.

separator

Dianna s-a arătat indignată și în același timp surprinsă să fie urmărită de lume. Inițial, a crezut că este o farsă, după care, văzând pozele, ne-a mărturisit că nu se poate abține de la mâncare la ore târzii, în special, când are petreceri corporative.

”Ce fel de poze??? Sinceră să fiu chiar am o problemă cu încălcarea regimului atunci când sunt la serviciu. Nu pot să lupt cu poftele. Acasă e mai simplu, mă ajută sora. Ambele venim și la sală. Există între noi spiritul de competitivitate atunci când ajungem la cântar.”

Luna trecută interpreta a înregistrat niște rezultate frumoase care au făcut-o pe antrenoarea sa, Natalia Velicoglo, să-și dorească și mai mult de la eleva sa.
”În doar 3 săptămâni Dianna Rotaru se subțiase cu 4 cm în talie. Ori, luna aceasta nu vedem nicio schimbare. Sunt dezamăgită pentru că o cunosc pe Dianna și simt că ar putea să obțină ușor rezultatele dorite, doar dacă ar fi atentă și ar respecta cerințele.”

Nici cântarul nu a arătat o îmbunătățire a condiției fizice. Deși, la cameră, interpreta s-a abținut de la prea multe comentarii, imaginile surprinse cu o cameră ascunsă, au demonstrat contrariul. Mustrarea antrenoarei a decepționat-o și pe ea. Această primă penalizare primită n-o va împiedica pe interpretă să continue proiectul. Doar că în luna viitoare va trebui să muncească și mai mult ca să ajungă la parametrii stabiliți.

Text: Olga Chirica

Imagini: Eduard Bîzgu

Gala Premiilor UNITEM 2013. Cine a strălucit? (Foto)
Articolul anterior
Alimentele care cresc calitatea și cantitatea spermei
Articolul următor
Alte articole interesante