Felicia Spinei: Cu „voi încerca” s-au înfăptuit lucruri mari. Cu „vreau” s-au făcut minuni!

De la 108 kg a ajuns să cântărească 68! A reuşit să-i vină de hac glandei tiroide, de care suferă încă din copilărie. După numeroase tratamente hormonale, dar şi o intervenţie chirurgicală în 2006, viaţa Feliciei începea s-o ia pe un făgaş bun.

separator
3. Felicia Spinei

În 2010, fonul hormonal i s-a dat peste cap. Într-un accident tragic îi decedase mama, iar stresul  a fost motivul de bază care i-a schimbat și condiția fizică. Mai adăugase încă 10 kg.

Motivaţia de a slăbi a avut-o în momentul în care a văzut rezultatele uimitoare ale finalistelor Miss Shaping 2012,  în cadrul unei emisiuni televizate.

I s-a părut imposibil, dar foarte curios.  A mers la primul antrenament cu emoții, era cât pe ce s-o ia la fugă, dar instructoarea Alina Gromaţchi i-a dat curajul necesar.

” Mergi la antrenament prima dată, cu emoții, un pas înainte și  doi înapoi, dar ești întâmpinată cu atâta bucurie, încât nu mai vrei să renunți.  Cu „voi încerca” s-au înfăptuit lucruri mari. Cu „vreau” s-au făcut  minuni! Eu am început cu “Aş vrea” şi am continuat cu „Vreau”,  ne-a dezvăluit emoționată Felicia.

Dacă ea este favorita ta, atunci trimite sms cu numărul 3 la 2120.

Nu ezita să oferi votul de susținere favoritei tale!

remingtonLogo 2 Russell-Hobbs-New-1-copie 4 sebocalm181113_logo 3 logo_uriage 5 Elody 6 KEUNE_-_logo 7 logo + salonde mobila 8 Lica Blend salon 9 OM_Logo-copy-300x173 13 Style Studio 15 Logo iTiket(1) copy vivienne_sabo_logo 11 white rose 12 GOSH_LOGO 10 bottega_verde_logo

Angela Simion: ”Slăbește sănătos” i-a asigurat un loc în marea finală!
Articolul anterior
Ludmila Cucoş: “Am copii prea frumoşi ca să aibă o mama aşa grasă!”
Articolul următor
Alte articole interesante