Imagini VIDEO de la preselecția Miss Unica Sport 2019!

15 participante și peste 340 kilograme slăbite – acesta este bilanțul primei etape a concursului anual Miss Unica Sport. Însoțite de către instructorii și managerii filialelor, clientele Unica, cele care pe parcursul unui an au luptat încontinuu cu kilogramele în plus, au venit să-și înregistreze rezultatele. Minus 10, minus 20, minus 30, MINUS 60 de KILOGRAME au dat jos și, prin urmare, s-au ales cu o siluetă la care au visat mult timp. Cât de greu sau ușor le-a fost, cine le-a fost alături și cum se simt acum participantele, aflați din video-ul de mai jos.

separator

Anunț important!!!

Începând cu data de 2 ianuarie 2020 până pe 31 ianuarie 2020, în toate filialele Unica Sport se va desfășura Campionatul Recomandărilor.

La Campionatul Recomandărilor pot să participe TOȚI clienții Unica Sport și rudele, prietenii veniți în baza recomandărilor acestora.
Clientul Unica Sport, care aduce la 1 antrenament Gratuit 3 prietene (prieteni) primește un talonaș de participare la tombolă cu premii GARANTATE. Cu cât mai mare este numărul de cliente, cu atât mai multe talonașe primești la tombolă și ai mai multe cadouri și șanse de a câștiga.

La bătaie sunt puse următoarele premii:
Locul 1 – Abonament sport anualla UnicaSport.Tipul acestuia va fi asemănător cu cel pe care l-a avut anterior clientul.
Locul 2 – Abonament sport pentru jumătate de an la Unica Sport. Tipul acestuia va fi asemănător cu cel pe care l-a avut anterior clientul.
Locul 3 – Abonament sport pentru trei luni la Unica Sport. Tipul acestuia va fi asemănător cu cel pe care l-a avut anterior clientul.

Și câteva premii de motivare.
Tombolă cu premii garantate.
Loteria se desfășoară printre toți clienții Unica Sport, participanți la promoție, în interiorul fiecărei filiale Unica Sport în parte.
La tombolă se punela bătaie și posibilitatea de a primi gratuit diverse servicii în filiala respectivă.
Clientul Unica Sport participă, concomitent, atât la Campionatul Recomandărilor, cât și la tombola cu premii garantate.

Avionul ucrainean prăbușit în Iran a fost doborât de o rachetă antiaeriană, arată imaginile surprinse de un satelit
Articolul anterior
Video. Momentul în care avionul ucrainean ar fi fost lovit de o rachetă
Articolul următor
Alte articole interesante