Irina Papiș, sau „pampuşca” care a dat jos 33 de kg!

„Obelix”, ” pampușca” sau „grăsana” – sunt doar câteva dintre  comentariile răutăcioase care veneau la adresa ei. Nu le-a luat foarte aproape de suflet până i s-a pus pata.  La vârsta de 20 de ani,  cântarul Irinei Papiş arăta  92 de kilograme. “Atunci când am intrat într-un magazin să-mi reînoiesc garderoba, am ieșit plângând, deoarece mi s-au propus haine pentru doamne de 40 de ani”.

separator
10. Irina Papis

Ajunsă la Unica Shaping, Irina a realizat că treptat se transformase într-un alt om. În zece luni, alături de instructorul Svetlana Nichifor, a reușit să obțină un rezultat formidabil… de la cele 92 de kilograme a ajuns să cântărească  59 de kg.

Dacă ea este favorita ta, atunci trimite sms cu numărul 10 la 2120.

Nu ezita să oferi votul de susținere favoritei tale!

remingtonLogo 2 Russell-Hobbs-New-1-copie 4 sebocalm181113_logo 3 logo_uriage 5 Elody 6 KEUNE_-_logo 7 logo + salonde mobila 8 Lica Blend salon 9 OM_Logo-copy-300x173 13 Style Studio 15 Logo iTiket(1) copy vivienne_sabo_logo 11 white rose 12 GOSH_LOGO 10 bottega_verde_logo

Cum scapi de kilogramele în plus fără diete?

Vrei să știi cum poți scăpa de kilogramele în plus FĂRĂ dietă? Întrebarea este una importantă și frecvent întâlnită în rândul celor care își doresc să slăbească sănătos, pe termen lung!

Astăzi, 12 martie, ora 20:00, vei afla răspunsul la întrebarea ta!

Urmărește, pe facebook, live-ul la care vor participa câștigătoarele ediției a 12-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”. Acestea sunt:

  • ● Lidia Manoli
  • ● Sorina Diftirencu
  • ● Herzberg Lilia
  • ● Ceban Liliana

Fii prezentă pentru a afla istoriile de succes ale celor mai curajoase doamne ce au reușit să scape de kilogramele în plus fără dietă și înfometare!

Ești așteptat pe pagina oficială de FACEBOOK Galina Tomaș!

-100 kg slăbite acasă ONLINE cu Centru Online de Nutriție și Sport!

Îți povestim toate secretele astăzi în LIVE-ul: Peste 100 kg slăbite cu ajutorul Centrului Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com

Alături de trei doamne absolut fabuloase care au reușit să ajungă la un rezultat de necrezut:
-Sclifos Ecaterina -54kg
-Stelea Carolina -43 kg
-Negru-Vodă Rita -42 kg

 Împreună îți vom povesti  secretele metodei patentate ce dă rezultate mai bine de 23 de ani, ajutând zeci de mii de femei să ajungă la scopul dorit!
 Vă așteptăm pe toți, astăzi 19 februarie, la ora 20:00 pe pagina noastră oficială de FACEBOOK!

Trei ani de sănătate și perseverență în mediul online! La mulți ani, Centru Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com

Centru Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com, sărbătorește astăzi, 20 ianuarie, sărbătorește frumoasa aniversare de 3 ani de activitate în mediul Online și 23 de ani de activitate în offline!

Urăm sincere felicitări Centrului Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com pentru voință și frumoasa echipă care reușește ani de zile să aducă sănătatea în casele oamenilor dornici de adopta un nou stil de viață.

Activitatea Fondatorului Centrului Online de Nutriție și Sport Galina Tomaș a început înca în anul 1998 prin fondarea rețelei de săli Unica Sport Moldova. După 20 de ani, în 2018, metoda patentată grație căreia au reușit să slăbească mii de femei a devenit accesibilă în online, oferind instrumentele necesare și utile pentru pierderea cu succes a kilogramelor nedorite și remodelarea corporală.

Mulțumim vouă, dragi femei, pentru istoriile voastre de succes, împreună reușiți să promovați cea mai de preț valoare în viața noastră, SĂNĂTATEA!

Dacă ești în căutarea motivației de a face o schimbare spre o viață sănătoasă, te invităm în comunitatea Centrului Online de Nutriție și Sport! O poți face accesând link-ul atașat, cere o consultație gratuită și unul dintre ambasadorii centrului te va contacta: https://galinatomas.com/url_ZB8c

Ludmila Cucoş: “Am copii prea frumoşi ca să aibă o mama aşa grasă!”
Articolul anterior
Iulia Borș: Un accident rutier i-a transformat viața
Articolul următor