Lilia Covalenco: ”Cum am slăbit 65 de kilograme!”

Voluntariatul, gătitul şi familia sunt cele trei pasiuni ale ei. Spune că perseverenţa şi optimismul au ajutat-o să nu cedeze.

separator

După ani de zile în care a avut peste o sută de kilograme, Lilia Covalenco a decis să îşi schimbe radical stilul de viaţă şi a slăbit aproape 65 de kilograme.

IMG_1000

Vezi mai multe poze cu Lilia Covalenco după ce a slăbit aici

De la 57 la 122 de kilograme

Lilia are 32 de ani şi a fost mereu pasionată de voluntariat și gătit, iar doi ani în urmă şi-a descoperit o nouă pasiune: viaţa sănătoasă. Problemele cu greutatea nu le-a avut întotdeauna. Avea doar 57 de kilograme când a rămas însărcinată, iar după naştere s-a trezit cu 40 de kilograme în plus. Bineînţeles, a ţinut diete peste diete,  încercând să revină la vechea ei siluetă. Din păcate, curele de slăbire nu au făcut decât să-i aducă şi mai multe kilograme.

IMG_0100 IMG_0373 IMG_2058

Astfel, a ajuns să cântărească mult peste 100 de kilograme, depăşind dublul greutăţii pe care o avea înaintea sarcinii. Iar acum când se uită la pozele din trecut, îi este ruşine că a stat ani de zile cu acea grăsime pe ea.

Cum a slăbit Lilia 65 de kilograme
Într-o zi, sătulă de privirile celor din jur, a decis să-şi schimbe pentru totdeauna stilul de viaţă. „Am scos din meniu alimentele ce-mi făceau rău. Mai întâi am renunţat la dulciuri şi sucuri, apoi la carnea de porc şi orice aliment prăjit. Cu timpul am reuşit să scot din alimentaţie cartofii, fasolea și pâine albă. Şi desigur am frecventat consecvent antrenamentele în reţeaua Unica Sport, filiala Bio Ritm sub supravegherea profesionistă a instructorului Galina Suhodolscaia.

DSC_0067

Cum se menţine?

Ca să-şi menţină greutatea e foarte atentă la tot ce mănâncă. Dimineaţa ia masa cea mai bogată, singura care include şi câteva felii de pâine, dar nu albă ci numai integrală. „La prânz mănânc salată, supe, peşte, carne fiartă sau coaptă. După ora 18 nu mai mănânc. Mă hidratez zilnic cu 2 litri de apă plată. Mănânc multe legume – fără cartofi, fructe – mai puţin banană,  seminţe de in sau floarea soarelui, fulgi integrali, de secară, ovăz, quinoa.”

IMG_2142 IMG_2829 Q-134

Acele 65 de kg slăbite au adus-o în fruntea concursului “Miss Shaping 2012”.

Nu m-am așteptat că voi fi prima, m-aș fi bucurat dacă ocupam și locul trei, însă faptul că am fost numită câștigătoarea concursului a fost ceva extraordinar. Pe toată perioada concursului m-am străduit în primul rând pentru mine, iar  premiul I a fost un vis minunat devenit realitate, un lucru care nu-l voi uita niciodată.

IMG_2597

text: Iulia Arnaut

 

Câștigă 75 de milioane de dolari pe an! Iată cine este cel mai bine plătit actor de la Hollywood.
Articolul anterior
Maria Kirilenko și Alexandru Ovechkin nu mai formează un cuplu!
Articolul următor
Alte articole interesante