Natalia Gordienko: Bunica îi cântărește mâncarea din farfurie!

La 1.70 cântărește 59 de kilograme. Nu doarme la sala de forță pentru că se plictisește de moarte de la activitățile monotone. În schimb, de ceva vreme adoră tenisul, și a investit fără regret în tot echipamentul necesar pentru antrenamente.

separator

Primul om care i-a pus lacăt la gură și îi cântărește mâncarea din farfurie este bunica. Aceasta n-o lasă pe Natalia să se relaxeze nicio clipă.

Joc tenis de aproape 3 săptămâni. Înainte de asta, am jucat squash. Tenisul se combină foarte bine cu temperamentul și cu felul meu de a fi. Antrenorul mi-a sugerat această idee, iar mie mi-a plăcut atât de mult încât mi-am cumpărat tot echipamentul necesar.

În primele zile am suferit o întindere musculară. Dar asta nu m-a făcut să renunț. Mi-am cumpărat și o manșetă pentru încheietura mâinii.

Știu că trebuie să fac sport cu regularitate, dar concertele și turneele îmi dau peste cap programul.  Am săptămâni în care fac sport foarte des, dar sunt și luni în care nu am timp să ajung la sală.

Nu am avut niciodată probleme cu greutatea pentru că părinții și bunica erau foarte atenți să nu adaug în kilograme. Din copilărie mi s-a pus pe masă mâncare gătită corect. Ca să fiu mai zveltă am făcut și 8 ani de dansuri. Acum am o siluetă atletică, sunt predispusă să adaug cm în plus doar în partea de jos a corpului.

La sărbători, când trebuie să guști din salata cu maioneză, din pască, copturi, sunt conștientă că voi adăuga 2-3 kilograme, dar încerc să mă mențin în formă. Atunci când simt că am pus un kilogram, schimb regimul alimentar, merg la antrenamente sau la masaj.

Urăsc activitățile monotone precum exercițiile în sala de sport, dar nu renunț la ele pentru că sunt o persoană publică și sunt obligată să arăt bine.

Bunica este severă. Pentru că mă iubește foarte mult, mă ține din scurt. Alături de ea nu voi suferi niciodată de vedetism pentru că mă critică de fiecare dată și este foarte atentă la felul cum arăt. Ea mă alintă cu gustoșenii, dar știe foarte bine în ce cantități să mi le pună în farfurie. Mănânc de toate câte puțin.  Nu consum alcool și nu fumez. Mă strădui să nu beau multă apă înainte de somn pentru că altfel mă trezesc cu pungi sub ochi.

Înainte de a ieși pe scenă, nu mănânc nimic pentru că nu pot evolua cu stomacul plin. Și mă întorc acasă la miezul nopții epuizată și flămândă. Sigur că mi-i foame și nu mă țin sătulă cu o salată. Mai degrabă aleg să-mi potolesc foamea cu o bucată de carne.

Cea mai mare problemă este că beau foarte multă cafea pentru că lucrez noaptea. Iar 3-4 cești de cafea adună suficiente calorii.

Încerc să  dorm câte 8 ore pe zi. Și am fost învățată din copilărie să nu sar peste micul dejun: ceai cu lapte și biscuiți din cereale.  Mănânc fulgi de ovăz pe apă. Îmi plac dulciurile.

Naturalețea este la modă.

Iar eu sunt adepta naturaleții. Când am posibilitatea nu mă machiez deloc și nu îmi fac coafura. Obosesc foarte tare de la tot ce este artificial. Sunt mulțumită de corpul meu, nu am complexe. Femei urâte nu există, în schimb există femei prostuțe. O femeie deșteaptă va ști întotdeauna cum să-și ascundă neajunsurile și să-și scoată în evidență atu-urile.

Y35A9495 Y35A9503 Y35A9618
Image Studio 2Image Studio
tel: (022) 22-69-52
mob: 068-777-291, 068-777-292
email: info@imagestudio.md

Top 6 cămăși pentru mire în funcție de stil
Articolul anterior
Cristi Aldea Teodorovici: “Dacă tot nu aveţi timp să mă creşteţi, de ce m-aţi născut?”
Articolul următor
Alte articole interesante