Oxana Vladicescu: „Femeia grasă e și frumoasă. Oare?”

Oxana Vladicescu vine dintr-o familie în care se mănâncă mult și gustos, iar plăcintele fac parte din meniul zilnic. Tocmai de aceea, întotdeauna a fost dolofană. Părinții, prietenii și soțul, toți erau obișnuiți cu silueta ei și credeau că 130 de kilograme nu este o catastrofă.

separator
6. Oxana Vladicescu

Oxana se simțea intimidată atunci când se vedea în oglindă, când își alegea hainele sau când cunoscuții îi dădeau o vârstă mult mai înaintată. Evita să urce pe cântar, de frica să nu mai fi adăugat câteva kilograme.

Până într-o zi, când  sora ei mai mică a rupt cercul vicios. Ea prima a hotărât să slăbească, dând jos 24 de kilograme. Entuziasmată de rezultatele surorii și încurajată de aceasta, Oxana a hotărât şi ea să excludă tradiţionalele plăcinţele din meniu. La asta a mai adăugat orele de shaping sub coordonarea instructorului  Stela Croitor.

Timp de un an la Unica Shaping,  a dat jos 68 de kilograme. Acum, chiar dacă se confruntă cu întrebări de genul „Nu ai cancer? De ce ai slăbit atât de mult?”, se simte mult mai bine, a scăpat de problemele legate de hemoglobină, de mișcare și cele respiratorii.

Dacă ea este favorita ta, atunci trimite sms cu numărul 6 la 2120.

Nu ezita să oferi votul de susținere favoritei tale!

remingtonLogo 2 Russell-Hobbs-New-1-copie 4 sebocalm181113_logo 3 logo_uriage 5 Elody 6 KEUNE_-_logo 7 logo + salonde mobila 8 Lica Blend salon 9 OM_Logo-copy-300x173 13 Style Studio 15 Logo iTiket(1) copy vivienne_sabo_logo 11 white rose 12 GOSH_LOGO 10 bottega_verde_logo

Cum scapi de kilogramele în plus fără diete?

Vrei să știi cum poți scăpa de kilogramele în plus FĂRĂ dietă? Întrebarea este una importantă și frecvent întâlnită în rândul celor care își doresc să slăbească sănătos, pe termen lung!

Astăzi, 12 martie, ora 20:00, vei afla răspunsul la întrebarea ta!

Urmărește, pe facebook, live-ul la care vor participa câștigătoarele ediției a 12-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”. Acestea sunt:

  • ● Lidia Manoli
  • ● Sorina Diftirencu
  • ● Herzberg Lilia
  • ● Ceban Liliana

Fii prezentă pentru a afla istoriile de succes ale celor mai curajoase doamne ce au reușit să scape de kilogramele în plus fără dietă și înfometare!

Ești așteptat pe pagina oficială de FACEBOOK Galina Tomaș!

-100 kg slăbite acasă ONLINE cu Centru Online de Nutriție și Sport!

Îți povestim toate secretele astăzi în LIVE-ul: Peste 100 kg slăbite cu ajutorul Centrului Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com

Alături de trei doamne absolut fabuloase care au reușit să ajungă la un rezultat de necrezut:
-Sclifos Ecaterina -54kg
-Stelea Carolina -43 kg
-Negru-Vodă Rita -42 kg

 Împreună îți vom povesti  secretele metodei patentate ce dă rezultate mai bine de 23 de ani, ajutând zeci de mii de femei să ajungă la scopul dorit!
 Vă așteptăm pe toți, astăzi 19 februarie, la ora 20:00 pe pagina noastră oficială de FACEBOOK!

Trei ani de sănătate și perseverență în mediul online! La mulți ani, Centru Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com

Centru Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com, sărbătorește astăzi, 20 ianuarie, sărbătorește frumoasa aniversare de 3 ani de activitate în mediul Online și 23 de ani de activitate în offline!

Urăm sincere felicitări Centrului Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com pentru voință și frumoasa echipă care reușește ani de zile să aducă sănătatea în casele oamenilor dornici de adopta un nou stil de viață.

Activitatea Fondatorului Centrului Online de Nutriție și Sport Galina Tomaș a început înca în anul 1998 prin fondarea rețelei de săli Unica Sport Moldova. După 20 de ani, în 2018, metoda patentată grație căreia au reușit să slăbească mii de femei a devenit accesibilă în online, oferind instrumentele necesare și utile pentru pierderea cu succes a kilogramelor nedorite și remodelarea corporală.

Mulțumim vouă, dragi femei, pentru istoriile voastre de succes, împreună reușiți să promovați cea mai de preț valoare în viața noastră, SĂNĂTATEA!

Dacă ești în căutarea motivației de a face o schimbare spre o viață sănătoasă, te invităm în comunitatea Centrului Online de Nutriție și Sport! O poți face accesând link-ul atașat, cere o consultație gratuită și unul dintre ambasadorii centrului te va contacta: https://galinatomas.com/url_ZB8c

Oxana Prisăcaru: Viaţa nu i-a fost dulce când a ajuns să cântărească peste o sută de kilograme!
Articolul anterior
Angela Simion: ”Slăbește sănătos” i-a asigurat un loc în marea finală!
Articolul următor