Svetlana Dumitrașcu: „ Soțul mi-a cumpărat mașină, dar cu 140 de kg nu încăpeam la volan”

Svetlana Dumitrașcu a avut întotdeauna probleme cu greutatea, dar la 45 de ani și-a dorit o schimbare radicală. De ce? Pentru că soțul i-a cumpărat mașină și când a dat să urce, nu încăpea pe scaunul din fața volanului.

separator
8. Svetlana Dumitrascu final

Am 46 de ani, sunt profesoară și am doi copii acasă.

Cum mă simțeam la 140 de kilograme?  Eram complexată și aveam probleme de sănătate: dureri de inimă, de picioare, de spate, îmi era greu să respir.      În familia mea întotdeauna s-a mâncat mult. La miezul nopții mă ”răsfățam” cu salam, tort, plăcinte.  Toate rudele mele au probleme cu greutatea din cauza alimentației incorecte. Am ajuns să-mi fie jenă să mă privesc în oglindă, nu aveam cu ce să mă îmbrac, iar cuvintele de batjocoră din partea necunoscuților erau la ordinea zilei.

Am dat jos 70 de kilograme.

30 le-am slăbit acasă. La Unica Sport am ajuns cu 110 kg. Timp de un an și 4 luni am mai slăbit 40 de kg, fiind îndrumată de instructoarele Veronica Toia și Elena Țurcan (filiala Bio-Forma).

Rezultatele mele  au motivat și rudele să meargă la sport, iar colegii de breaslă nici acum nu cred că am slăbit doar cu ajutorul sportului și a alimentației sănătoase, spunând că “trebuie să mai fie vre-un secret la mijloc”.

Nu ezita să oferi votul de susținere favoritei tale!

Dacă vrei să o susții pe Svetlana Dumitrașcu, încurajeaz-o cu un vot pe Unica.md

Câștigătoarea concursului online va primi din partea revisteiunica.md o ședință foto inedită.

Nina Toma:” Prietenele îmi arătau poze cu mine pe când eram cu 40 de kg mai slabă!
Articolul anterior
Alexandra Ciurilova: La 23 de ani cântărea 114 kilograme
Articolul următor
Alte articole interesante