VIDEO!!! Iată cine sunt finalistele Miss Unica Sport 2017

Într-o atmosferă caldă și familiară, ziua de 17 decembrie a fost una deosebită și emoționantă pentru finalistele celei de-a XV-a ediție a concursului Miss Unica Sport 2017.

separator

Timp de un an de zile participantele au obținut rezultate frumoase datorită unui stil sănătos de viață și a antrenamentelor la sala de sport, unde zilnic erau susținute și ghidate de instructoarele Unica Sport. Îmbrăcate în rochii vaporoase, zvelte și încrezute în forțele proprii, șase finaliste au concurat pentru mult râvnita coroniță de Miss.

Echipa UNICA Sport urma să aleagă o singură femeie desemnată Miss UNICA, în baza celor mai multe kilograme slăbite. Dar, pentru că diferența dintre kilogramele date jos, la trei dintre participante a fost nesemnificativă, pentru prima dată în istoria UNICA Sport s-a luat decizia să fie desemnate trei titluri Miss UNICA 2017, cu minus 129 de kilograme slăbite împreună.

Așadar, titlu de Miss Unica Sport 2017 i-a revenit Dorinei Pavlov, Dianei Barbos și Nataliei Lupu

Iulia Fetescu și Corina Sîrbu au fost desemnate Miss Eleganță și Miss Grație Unica Sport.

De asemenea, în urma votingului online, Alina Cojocari a fost desemnată Miss Simpatia Publicului, care a acumulat peste 2300 de voturi timp de o săptămână pe pagina unica.md.

Finalistele sunt mândre de felul cum arată acum, cu siluete remodelate și vise realizate.

UNICA Sport aduce sincere mulțumiri partenerilor evenimentului, care au ținut să surprindă plăcut finalistele concursului cu daruri pe măsură.

Brandul autohton de haine sport AIMO a avut grijă de confortul femeilor noastre în timpul antrenamentelor și le-a oferit costume sportive de calitate înaltă.

Iar Magazinul sportiv Nr. 1 în Moldova MULTISPORT s-a grăbit să ofere comoditate maximă finalistelor și a venit cu echipamente sportive de primă necesitate.

 

Partenerii noștri
Author Unica Sport
Adresa: mun. Chișinău
Tel.: 068752223
Email:office@unicasport.md
Facebook: https://www.facebook.com/UnicaSportMoldova/
Antonia, într-o poză emoționantă de Crăciun alături de copiii săi!
Articolul anterior
Svetlana Cveatcovscaia merge într-o scurtă vacanță, de sărbători. Vezi sfaturile specialiștilor pentru această perioadă!
Articolul următor
Alte articole interesante