Britney Spears, de nerecunoscut! Artista și-a schimbat radical stilul de viață

A slăbit spectaculos, se alimentează corect și nu ratează nicio zi antrenamentele la sală. După ce a suferit mai multă vreme din cauza kilogramelor în plus, Britney Spears şi-a schimbat radical stilul de viaţă în ultimii ani. Artista își uimește fanii de pe Instagram cu noua sa imagine și chiar le oferă acestora sfaturi utile.

separator

După o perioadă sumbră, în care a avut mai multe probleme financiare şi sentimentale care şi-au lăsat urmele pe aspectul său fizic, vedeta a renăscut şi se află într-o formă extraordinară.

Nu-i niciun secret! Sportul şi dieta sănătoasă au dat rezultate. Tot ceea ce a reuşit să facă se bazează pe muncă şi pe o atitudine serioasă. Încetul cu încetul, Britney a devenit tot mai dedicată antrenamentelor la sală, ceea ce este surprinzător, ţinând cont de viaţa haotică pe care ea o ducea în urmă cu mai mulţi ani.

„Îmi place să fac exerciţii cardio şi să transpir, dar orice e prea mult strică. Mi-a prins bine să lucrez mai puţin în ultimele săptămâni şi să mă bucur de timpul liber cu copiii!!!”, a scris Britney pe contul pe care are 18 milioane de admiratori.

Cu părul blond strând într-un coc răvăşit şi cu picioarele tonifiate, Britney arată mai slabă ca oricând, iar silueta supraponderală a rămas o amintire.

alte Articole interesante