Câteva recomandări de la fotomodele: cum să ai un corp frumos

Noi femeile mai tot timpul ne dorim un corp fără cusur, pentru a ne simți sigure și frumoase. Chiar dacă avem în arsenal deja reguli de frumusețe care dau roade, totuși aceste câteva trucuri noi sunt binevenite, mai ales că sunt dezvăluite, pentru Daily Mail, de femei a căror profesie este să arate impecabil.

separator

Pentru un bust ferm

Stacey Hannant (20 de ani), model pentru Weight Watchers:

„Fac yoga și Pilates de două ori pe săptămână. Îmi îmbunătățește postura și-mi păstrează sânii ridicați. În fiecare zi fac trei seturi de câte 20 de flotări, pentru a menține cât mai fermi mușchii ce susțin bustul. De asemenea, pentru fermitate, recomand un amestec din suc de lămâie și o linguriță de rom, ținut la frigider. Se aplică în zona bustului, iar după câteva minute se clătește cu apă rece”.

Pentru un abdomen plat

Chiron Miller, 31 de ani, model pentru reclama Activia:

„În seara dinainte de filmări, dizolv în cadă un bulgăre de sare Epsom (sulfat de magneziu) și stau 20 de minute în apă, este un remediu excelent împotriva balonării. Mănânc câteva prune, pentru a elimina toxinele. Am renunțat la pâine albă și paste și am ales alternative fără gluten, nu mai beau băuturi carbogazoase și nu mestec gumă. În plus, dansul mă ajută să am un abdomen frumos, fără să dezvolte mușchii peste măsură”.

Pentru picioare tonifiateNina Taylor, 30 de ani, model, dublura lui Kate Moss pentru picioare, într-o reclamă Rimmel:

„Exersez deseori pași de balet, merg pe vârfuri sau fac semi-genuflexiuni, cu genunchii depărtați. Preț de 10 minute pe zi, stau într-un singur picior – asta îmi păstrează picioarele suple, cu un tonus potrivit. Niciodată nu stau picior peste picior și încerc să evit îmbrăcămintea strâmtă, cum ar fi colanții, căci duce la apariția venelor varicoase. De câte ori pot, îmi țin picioarele ridicate și le masez cu ulei de corp”.

Pentru brațe frumoase

Laura Brooke, 23 de ani, model pentru Topshop și Lee Jeans:

„Folosesc gantere cu greutate mică, pe care le ridic deasupra capului și apoi le cobor. Trei seturi de câte 20 de repetări te pot ajuta să îți menții tonusul. Flotările, chiar și cele executate pe jumătate, sunt de asemenea binevenite”.

Pentru un posterior de invidiatZara Miller, 32 de ani, model pentru lenjerie intimă:

„Zilnic, înainte de a intra la duș, îmi masez zonele predispuse la celulită cu o perie uscată, fără apă sau cremă. Extrem de eficient este și zațul de cafea – stimulează circulația sanguină și împiedică formarea bulgărilor de grăsime. În fiecare dimineață, pe stomacul gol, beau un pahar mare cu apă caldă, în care torn o linguriță de oțet de mere și miere”.

Și nu uita să zâmbești și să savurezi fiecare clipă din viața ta!

Aura slăbește împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport

Ne apropiem cu pași rapizi de cel mai așteptat eveniment al acestui sezon: Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!

În calea spre remodelarea corporală, alături de tine este și artista  Aura, care zi de zi alege meniurile sănătoase din Cabinetul Personal, iar diminețile le începe cu antrenamentele create de specialiștii Centrului Online de Nutriție și Sport.

Ardem de nerăbdare să ne vedem cu tine la Webinarul GRATUIT, iar până atunci îți propunem să afli la ce etapă se află Aura după o săptămână de proiect! Video:

Simți și tu vibrațiile transmise de Aura? Deoarece noi suntem plini de încântare, întrucât ne așteaptă un LIVE exclusiv cu istorii de succes, invitați speciali, surprize și emoții.

Vrem să îți dăruim EMOȚII, pentru că tu ești ceea ce simți!

Înregistrează-te acum

Iar dacă dorești o consultație gratuită, dă click pe acest link și Ambasadorul te va contacta!

Cu drag Centru Online de Nutriție și Sport! Fii gata să fii surprins și motivat!

Aura alege stilul sănătos de viață alături de Centru Online de Nutriție și Sport

Află de ce interpreta Aura a decis să slăbească împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport, care este motivația ei și rezultatele la care dorește să ajungă în video de mai jos.

Deoarece a ales calea SĂNĂTĂȚII în Centru Online de Nutriție și Sport, am avut o discuție sinceră cu minunată interpretă, în care și-a dezvăluit scopurile și aspirațiile în a deveni cea mai bună versiune a sa. 

Află istoria ei, cum a decis să facă acest pas, în acest video!

Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”  va fi cu adevărat deosebită, fiind că alături de Galina Tomaș va fi și coprezentatoarea, artista Aura!

Înregistrează-te cât mai curând la Webinarul GRATUIT , pentru că locurile sunt LIMITATE, iar informația pe care o vom oferi – enorm de valoroasă.

Accesează link-ul: https://event.webinarjam.com/register/

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Finala ediției a 15-a a proiectului „Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”! Cel mai grandios eveniment al acestei primăveri

     15 ediții de sănătate, peste 20.000 kilograme slăbite, peste 24 ani de experiență, zeci de mii de femei fericite și 100 % scopuri atinse, iată ce înseamnă Centru Online de Nutriție și Sport.

Sărbătorește Finala ediției a 15-a împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport!

Fii alături de noi la WEBINARUL GRATUIT, pe data de 21.04.2022, ora 19:00, ca să celebrăm sănătatea.

☑️Află de la primele surse SECRETELE SĂNĂTĂȚII

În cadrul Webinarului vor fi prezenți Speakeri Specialiști în Nutriție și Sport care vor deschide pașii către o viață sănătoasă.

☑️Cunoaște ISTORII reale de SUCCES

Vom prezenta Top-ul participantelor cu cele mai multe kilograme slăbite în Ediția a 15-a a proiectului “Galina Tomaș îți cumpără kg”

☑️Alege cea mai SĂNĂTOASĂ comunitate ONLINE

Am pregătit SURPRIZE pentru cei prezenți la WEBINAR, pentru că vom da START înscrierile în cea de-a 16-a Ediție a proiectului!

Tu ești propriul scriitor al Istoriei tale de Succes, iar noi vom fi muza ta! Alege sănătatea, alege Centru Online de Nutriție și Sport!

Înregistrează-te la WEBINAhttps://event.webinarjam.com/register/40/nypxrb7oRUL GRATUIT și dă startul unei noi etape în viața ta!

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Finalista Miss Italia 2018 – un model cu proteză la picior, criticată dur
Articolul anterior
„Beautiful Corruption”- debutul în film de lung metraj al regizorului Eugen Damaschin
Articolul următor