Cazul uluitor al tinerei care a slăbit pornind de la 320 de kg

Cu doar câțiva ani în urmă, Christina Phillips din Michigan, SUA, cântărea 320 kg și abia putea să se miște. Tânăra nu putea să-și desfășoare activitățile zilnice de bază, ea având nevoie mereu de ajutorul mamei și soțului său.

separator
Problemele supraponderale ale fetei au început în copilărie. Până la vârsta de 12 ani, Christina cântărea deja 130 de kg. Când greutatea ei a depășit 300 de kg, aceasta a încetat să părăsească casa.

Cazul tinerei a impresionat, deoarece ea a reușit să slăbească pornind de la o masă corporală enormă. Mai mult, tânăra a adoptat o dietă sănătoasă, practică sportul în fiecare zi și reușește să își mențină greutatea.Christina a suportat o operație de micșorare a stomacului, însă pentru ca totul să meargă conform planului și fără risc pentru viață, ea a trebuit să piardă în greutate singură. După ce a pierdut mai mult de 75% din greutatea inițială, tânăra a îndepărtat și excesul de piele.

,,Anterior, nu puteam să mă merg nici măcar trei metri. Acum pentru mine nimic nu este imposibil! Mă pot bucura de lucrurile cele mai obișnuite. De exemplu, pot să merg în parc cu nepotul meu, să merg la cumpărături sau să alerg”, mai spune Christina, care acum cântărește 83 de kg.

Flavia Apostol, prezentatoarea anorexică, s-a căsătorit. Imagini de la nuntă
Articolul anterior
Chirurgul basarabean Igor Tudorache a realizat cel de-al treilea transplant pulmonar din România
Articolul următor
Alte articole interesante