Ce face Kate Middleton pentru a se menține în formă în timpul sarcinii?

Însărcinată în șase luni cu cel de-al treilea bebeluș, Ducesa de Cambridge afișează o condiție fizică de invidiat. Miercuri, după ce a făcut furori îmbrăcată într-un superb palton roșu, Kate Middleton a schimbat repede ținuta elegantă pentru una mult mai confortabilă, o ținută sport.

separator

Ducesa de Cambridge face sport însărcinată cu cel de-al treilea copil. De altfel, asta este și secretul ei pentru a se menține în formă pe parcursul celor 9 luni de sarcină. Kate a fost invitată la o școală primară din Mitcham, pentru câteva ore de sport distractiv în compania elevilor.

Tenisul și mișcarea în general o ajută să se mențină în formă pe parcursul sarcinii. Ducesa a arătat impecabil într-un costum sport, cu burtica la vedere.

Kate este o împătimită a tenisului și este o susținătoare a jucătorilor de la Wimbledon, fiind prezentă mai mereu în tribună la meciurile importante. Ducesa le-a spus copiilor că adoră tenisul și a dezvăluit că ea și William erau „foarte competitivi” atunci când jucau tenis unul împotriva celuilalt.” Ba mai mult, Kate a încercat să-i insufle această pasiune și fiului său, Prințul George, pe care încearcă să-l învețe să joace tenis.

sursa

alte Articole interesante