Cinci exerciții care te scapă de burtă

Pentru a îndepărta grăsimea de pe abdomen nu este nevoie doar de dorință, ci și de acțiune. În primul rând este esențial să-ți revizuiești alimentația și să stabilești un set de exerciţii fizice care lucrează musculatura din zonele cu probleme.

separator

Iată exercițiile care te vor ajuta să scapi de excesul de grăsime pe abdomen:

Genuflexiuni – este cel mai consumator de energie exercițiu și extrem de important pentru scăderea în greutate. Mușchii din întregul corp sunt implicați, o mulțime de calorii sunt irosite și prin urmare, grăsimea se duce atât din zona abdominală, cât și pe tot corpul.

Ridicarea de greutăți – consumă o mulțime de energie, pentru că întregul corp lucrează în acest exercițiu, mai ales că ridicarea ganterelor este recomandat celor care vor să scape de grăsime prin accelerarea circulației sangvine.

Vacuum –  este un exercițiu, foarte important pentru abdomen. Acționează asupra mușchilor transversali, care influențează direct volumul taliei. Aceștia, sunt ca o centură frumoasă, pentru a susține talia. Nicio răsucire nu va îndepărta câțiva centimetri din talie atât de repede, decât un vacuum făcut corect. Trebuie să-l faci conform principiului „nu este loc mai ușor”: eliberează aerul din plămâni, trage în stomac și ține cât de mult poți. Dar este recomandat să-l execuți pe stomacul gol.

Exercițiile aerobice – 20-40 de minute de exerciții cardiovasculare: alergare, mers pe jos (rapid!), sărituri și … dans, vor arde depunerile de grăsime, iar tu vei fi grațioasă și frumoasă!

Planca – este un un exercițiu extraordinar și foarte efectiv, arde o mulțime de calorii în doar 1 minut.

Totuși ține minte! Aceste exerciții sunt efective, doar atunci când sunt combinate cu un stil sănătos de viață.

  • Se recomandă să mănânci multe legume, verdeațuri, lapte cu conținut scăzut de grăsimi, pește, piept de pui.
  • O dată pe zi – o porție de terci sau legume.
  • Mesele trebuie să fie regulate, cel puțin de 4 ori pe zi, dar puțin câte puțin.
  • Nu mânca cu 3-4 ore înainte de culcare.
  • Bea suficientă apă.

Sursa foto

De ce să nu îi pui mănuși bebelușului?
Articolul anterior
Strigătul de disperare a unei femei din Drochia care de aproape o lună nu-și găsește fiul de 16 ani
Articolul următor
Alte articole interesante