Cristina Cebotaru : am slăbit 12 kg în doar 2 luni!

Din vara acestui an, în cadrul rețelei UNICA, la solicitările clientelor au fost reintroduse antrenamentele aqua-shaping.

separator

Exercițiile în apă îți oferă avantajul că nu simți efortul prea mare și eviți cu 90% riscul accidentărilor. Datorită apei care îți construiești o simetrie musculară prin rezistența opusă din ambele părți și nu în ultimul rând, antrenamentele în apă contribuie la scindarea țesutului adipos (grăsimilor) la fel de eficient ca exercițiile efectuate la sol. Un exemplu elocvent este clienta rețelei UNICA,  care practică de la sfârșitul verii antrenamentele aqua-shaping, eleva clasei a 12-a, Cristina Cebotaru. Cu două luni în urmă, Cristina a decis să scape de kilogramele în plus cu care se confrunta. Masa corporală de 88 kg vădit o deranjau, astfel, a luat atitudinea de a fi mai sănătoasă, mai frumoasă prin practicarea antrenamentelor de aqua-shaping  și, prin respectarea unui regim alimentar rațional.

Pe parcursul a două luni de frecventare a antrenamentelor aqua-shaping cu regularitate și aflându-se sub supravegherea unui instructor profesionist din cadrul rețelei UNICA Shaping Club, Cristina a reușit să dea jos  -12 kg. Acum se bucură de o siluetă mai suplă, mai tonifiată, continuând să frecventeze antrenamentele care îi aduc rezultatele mult dorite.

Urmărește în continuare reuțitele Cristinei și nu uita, mișcarea este viață!

Dacă te-ai plictisit de sportul pe uscat, urmează exemplul Cristinei și alege antrenamentele în apă, sportul destinat pentru orice vârstă și abilitate, fără riscuri și interdicții.

Peelingul chimic te ajută să ai un ten fin şi mereu tânăr!
Articolul anterior
Pizza cu cartofi şi bacon
Articolul următor
Alte articole interesante