Cum arată actrița Rebel Wilson, după ce a slăbit 18 kg

În ultimele luni, actrița Rebel Wilson a muncit din greu pentru a da jos kilogramele în plus. Ea a dezvăluit că vrea să ajungă la 75 de kg și recent le-a arătat fanilor cum evoluează planul său de slăbire.

separator

Rebel Wilson, care a impresionat în filme precum “Bridemaids”, “The Hustle” și “Pitch Perfect”, spune că pandemia a motivat-o să acorde mai multă atenție sănătății sale și să dea jos kilogramele în plus:

„Sunt într-o misiune. Acesta este Anul Sănătății pentru mine”, a dezvăluit actrița.

Considerată una din “grăsuțele amuzante de la Hollywood”, actrița originară din Australia a uimit când a spus că producătorii din Cetatea Filmului au plătit-o să nu slăbească.

„Am avut un job și am fost plătită cu bani mulți pentru a nu slăbi, într-o perioadă în care îți puteai pierde ușor capul”. Motivul? Lipsa actrițelor „plus-size” din showbiz.

„Am împlinit 40 de ani în martie și mi-am promis că acesta va fi anul în care mă voi concentra pe beneficiile unei vieți sănătoase… Nu-mi doresc doar să ajung la o cifră anume. E mai mult de atât, este vorba despre abordarea psihică, despre motivul pentru care am fost supraponderală”, a mai spus ea.
    sursa

China testează un oraş întreg cu 6 milioane de locuitori pentru 12 cazuri noi de Coronavirus
Articolul anterior
România: 1.151 cazuri noi, după 21.135 de teste prelevate în 24 de ore
Articolul următor
Alte articole interesante