Cum arată acum o femeie care, la vârsta de 7 ani, cântărea 220 de kg

În 2007, Jessica Leonard a devenit cunoscută din cauza excesului său de greutate. Femeia spune că surplusul de kilograme a apărut din cauza alimentației neadecvate, nu era vorba despre vreo anumită afecțiune.

separator
Alimentele junk food, cele care îngrașă și nu oferă deloc sațietate, era zilnic în dieta Jessicăi, mama sa nu putea să i le refuze, deoarece copila era dependentă de acestea, prin urmare îi ceda la toate capriciile. Așa  s-a ajuns la punctul în care copilul nu mai era capabil să se miște, iar mama a apelat la experți din televiziune pentru a ajuta copilul să slăbească.

Medicii și prezentatorii TV au fost șocați de starea copilului și au trimis-o imediat la o clinică de specialitate. S-au ocupat foarte strict de copilă, Jessica făcea cu regularitate sport, iar meniul i-a fost schimbat radical. Stresul era unul mare, fata nu era deloc obișnuită cu mâncarea sănătoasă.

După un an și jumătate, fetița a scăzut la 140 de kg. Ea a început din nou să meargă la școală și să trăiască viața unui copil sănătos. Acum are 20 de ani, joacă sport, ține evidența siluetei sale și nu cântărește mai mult de 60 kg. Jessica este mereu ativă, joacă în liga de baschet a Universității sale și este populară în rândul tinerilor.

Moldova ocupă locul șase în lume după volumul exporturilor de nuci
Articolul anterior
La Chișinău, va avea loc un Marș de comemorare în memoria lui Ion și Doina Aldea-Teodorovici
Articolul următor
Alte articole interesante