Cum a reușit Andreea Marin să slăbească mai multe kilograme?

Andreea Marin este cunoscută pentru stilul ei de viață sănătos. Chiar dacă la un moment dat lucrurile i-au scăpat de sub control și a adăugat mai multe kilograme în plus, vedeta în vârstă de 43 de ani, a revenit rapid la imaginea de altădată.

separator

Andreea Marin a reușit să slăbească 25 de kg în mai puțin de un an, datorită sportului și îmbunătățirii regimului alimentar. Dimineața aceasta consumă un pahar de apă și câteva picături de suc de lămâie.

A introdus în meniu supele. ,,Consistentă cu ingrediente din plin pentru gust, am ales ce îmi place mai mult, supa de linte cu praz, cu zeamă de lămâie, piper, ardei iute uscat, busuioc. Alături, biscuiți doar din semințe”. Vedeta are grijă ca hrana ei să conțină toți nutrienții necesari.

„Voi face și sport, yoga, masaj, terapii complementare, program complex zi de zi. Unde? Într-un centru specializat, mă grăbesc să prind trenul printre nămeți, mă simt ca în copilărie, le-a împărtășit Andreea Marin fanilor săi, pe rețeaua de socializare.

După Revelion, vedeta a mers în vacanță la munte, alături de fiica sa, Violeta, și noul partener de viaţă, Adrian Ionuţ Brâncoveanu. Vedeta de televiziune se bucură de viață și afișează o siluetă suplă, ca a unei adolescente.

Motivul pentru care Meghan Markle va fi condusă la altar de către mama sa, și nu de către tatăl său
Articolul anterior
Reacțiile persoanelor publice în cazul femeii care a fost lăsată să nască singură în baia spitalului
Articolul următor
Alte articole interesante