Cum a reuşit Kim Kardashian să slăbească 31 de kg după cea de-a doua sarcină?

Kim Kardashian este una dintre femeile care au reușit să devină celebre datorită formelor sale fizice. Deși a trecut prin două sarcini, Kim şi-a redobândit silueta de fiecare dată, și asta pentru că vedeta are un regim alimentar personalizat și face în mod regulat exerciții fizice.

separator

Nutriţionistul său personal, Colette Heimowitz,  a dezvăluit secretul din spatele siluetei lui Kim.

„Kim ştie ce are de făcut acum. A făcut asta de foarte mult timp, după prima sarcină reuşind să piardă 27 de kilograme, iar după cea de-a doua, 31 de kilograme”, a spus Colette pentru presa internaţională.
„Aceasta controlează cantitatea de carbohidraţi pe care o consumă şi ştie cum să trişeze când nu-şi doreşte să scadă în greutate. Ştie ce este mai bun pentru ea, dar mai ales, ce carbohidraţi să aleagă. Adică în acest moment, chiar ştie ce are de făcut. Asiguraţi-vă că aveţi proteinele adecvate, deoarece proteinele sunt cele care ajută să controlezi foamea, iar atunci când alegeţi să consumaţi carbohidraţi, alegeţi produsele cu carbohidraţi bogaţi în fibre”, a mai explicat nutriţionistul.

Luna trecuta, Kim Kardashian a dezvaluit într-un video lansat în aplicația sa, că talia ei măsoară doar 61 de centimetri. De atunci, toata lumea se intreaba care este secretul ei. Pe lângă regimul alimentar, care a ajutat-o să piardă multe kilograme, mai ales după sarcină, meritul este și al antrenoarei ei, Melissa Alcantara.

Kim și Melissa au dezvăluit în trecut care sunt exercițiile preferate ale vedetei, care îi asigură abdomenul plat și tonifiat:

Ridicarea picioarelor

Melissa recomanda ca acest exercițiu să fie facut pe o saltea, cu mâinile sub bazin. Picioarele trebuie ridicate la 90 de grade, apoi coborâte încet, dar fără să atingeți podeaua. Antrenoarea recomandă patru serii a câte 20 de repetări.

Planks

Statul în planșă este modul prin care Kim și Melissa își încep sesiunile de antrenamente, înainte de a trece la mișcări dinamice. Exercițiul presupune statul în poziție de flotare, sprijinit pe palme și pe vârfurile picioarelor, cu șoldurile și bazinul paralele cu solul. Poziția trebuie menținută timp de un minut, urmat de o pauză de 30 de secunde și patru repetări.

Roata pentru abdomen

Accesoriul lucrează aproape toți mușchii abdominali. Pozitia de start este de flotare în genunchi, sprijinit pe brate, cu mâinile de o parte și de alta a roții. Se execută patru seturi de câte 10 repetări.

alte Articole interesante