Cum a slăbit Lidia Buble 15 kg. Nu i-a fost deloc ușor!

Lidia Buble a recunoscut că de-a lungul timpului s-a confruntat cu prezența kilogramelor în plus, un lucru care bineînțeles nu îi convine, având în vedere activitatea scenică a artistei. Totuși, aceasta a reușit să dea jos în jur de 15 kilograme, iar acest lucru i-a transformat radical silueta, Lidia neavând o înălțime foarte mare.

separator
Artista a dezvăluit cum a reușit să slăbească mai multe kilograme. Acest lucru nu a fost posibil fără mult sport și mișcare.

„Am slăbit pentru că televizorul îngrașă și atunci am fost oarecum obligată să slăbesc. Am dat jos 10 kilograme sau chiar mai mult, printr-o alimentație sănătoasă și mult sport”, a declarat Lidia.

Artista a slăbit așadar sănătos și constant, iar acum face tot posibilul pentru a-și menține greutatea normală. Din dieta ei nu lipsesc salatele si fructele.

”Mănânc sănătos, am introdus foarte multe salate în alimentație, consum foarte puțină carne la care adaug, zilnic, câteva ore de sport. Îmi iau, în fiecare zi, aportul de energie din micul dejun. Niciodată nu sar peste cea mai importantă masă a zilei. Pe lânga hidratarea zilnică, cu multă apă, am o alimentație sănătoasă. Consum multe salate, fructe și carne”, mai spune artista.

O rețetă de sezon! Cartofi ”acordeon” cu cașcaval
Articolul anterior
,,Despre copiii cu viețile chinuite între școli, afterschool-uri, cluburi și meditații…”. O expertă în educație a dat lovitura cu discursul său
Articolul următor
Alte articole interesante