De ce să slăbești?…

Din zori până în seară, toate vorbesc despre slăbit. Diete, sfaturi, trucuri, tehnici – orice care să te ajute să arăți fenomenal. Cu toate acestea, citind o groază de cărți, o parte dintre noi rămânem tot la aceleași kilograme și ne înconjurăm cu aceeași colăcei în jurul taliei. Dacă nu ai găsit motivul pentru care să slăbeși, atunci e bine să știi că…

separator
De ce să slăbești

Nu-ți va reuși atât timp cât nu ai un argument forte pentru a o face. Deseori, dorința de a slăbi lipsește din cauza neînțelegerii beneficiilor care urmează. Pentru o bună parte dintre femei, slăbitul se asociază cu înfometare, stres, depresii etc. Cum poate slăbitul să-ți aducă zâmbetul pe buze, dacă trebuie să renunți la atâtea?!

Slăbitul e precum cutia Pandorei, important e să nu renunți pentru ca la urmă să savurezi din:

  1. Sănătate – fiecare kilogram pe care îl dai jos, te ferește de bolile cardio-vasculare și dereglări de tensiune.
  2. Încredere în sine”învață să te iubești și atunci vei fi iubită de ceilalți”, iar pentru aceasta trebuie să începi să faci ceva, și dacă kilogramele în plus sunt în lista neagră, atunci înscrie-te la sală și nu mai mânca seara.
  3. Cumpărături – dacă până acum purtai haine de culori închise pentru a masca pliurile de grăsimi află că o dată cu micșorarea în centimetri te vei redescoperi, iar cumpărăturile vor deveni adevărate explozii de culori.

A fi suplă nu înseamnă a fi anorexică, înseamnă a fi o femeie sănătoasă în primul rând, cu forme rotunde și apetisante. Înseamnă a fi plină de viață și în armonie cu sine. Dacă încă stai pe gânduri să vii sau nu la sală, atunci întreabă-te dacă cu adevărat dorești să dai jos kilogramele, celulita și să arăți bine!

Text: Rada Baltag

Cum efectuezi corect exerciţiile la domiciliu?!
Articolul anterior
Decizia finală: află numele participantelor proiectului „Slăbeşte Sănătos”!
Articolul următor
Alte articole interesante