De la 110 kilograme, la 60. O femeie de 34 s-a transformat total, după ce a slăbit zeci de kilograme

O femeie în vârstă de 34 de ani, mama a doi copii, este acum de nerecunoscut după ce a slăbit 51 de kilograme. După ani la rând în care a mâncat numai la fast-food, ea a hotărât că e timpul pentru o schimbare.

Tara Pace, o femeie de 34 de ani, care trăiește în Sydney, Australia, cântărea 110 kilograme când a realizat că nu poate să țină pasul cu cei doi copii ai ei, pentru că obosește prea repede.

Obsedată de mâncarea de la fast-food, femeia cheltuia 200 de dolari pe săptămână și nu-i păsa dacă două mese consecutive conțineau produse nu tocmai sănătoase, printre care paste, pui prăjit ori tot felul de burgeri sau pizza. 

La un moment dat, însă, ea și-a dat seama că nu poate ține pasul cu cei doi copii ai ei. Ba chiar a aflat că fiul ei cel mare, Tyler, acum în vârstă de 15 ani, era ținta glumelor colegilor pentru că mama lui era grasă.

Tara și-a schimbat dieta.

„Am fost slabă și sănătoasă, dar, pe măsură ce am înaintat în vârstă, am intrat în relații toxice și m-am refugiat în mâncare. Ulterior, l-am cunoscut pe soțul meu și am devenit comodă. Mâncam prea mult și nu-mi pasa. Era dependentă de fast-food”, a spus ea.

Femeia a dezvăluit că a început să mănânce sănătos și se simte foarte bine în pielea ei, mai ales că a ajuns să dea jos 51 de kilograme.

„Sper să mă mențin la 60 de kilograme. Mi-am recăpătat încrederea în mine. Mă simt foarte bine și sunt mult mai energică.”, a spus tânăra, care se bucură acum de tot felul de activități și cu fiul cel mic, Elijah, care are nouă ani.

În ceea ce privește alimentația, ea a mărturisește că mănâncă des omletă cu șuncă și brânză, salată Caesar, orez cu pui, salată de legume.

sursa

Horia Brenciu și Theo Rose, duet senzațional pe scena de la Vocea României
Articolul anterior
Apariție uimitoare la Vocea României: O franțuzoaică cântă în română
Articolul următor