Dorința de a aduce pe lume un copil a făcut-o să slăbească 45 de kg

Timp de 3 ani, Hayley, în vârstă de 35 de ani, și soțul ei au încercat să conceapă un copil, dar nu au reușit. După efectuarea unor investigații, femeia a aflat că are o boală ovariană polichistică și că va putea rămâne însărcinată prin fertilizare in vitro.

Hayley nu a fost împotriva unei astfel de proceduri, dar medicii au informat-o că greutatea ei, de peste 100 kilograme, prezenta un risc pentru inseminarea artificială și șansele de a naște un copil sănătos.

Femeia a decis este timpul să slăbească și s-a alăturat unui program de slăbire sănătoasă care presupunea adoptarea unei diete echilibrate și mult sport. Astfel, într-un an, Hayley a reușit să slăbească aproape 45 de kilograme, scrie The Mirror.

După ce a slăbit, ea a rămas însărcinată cu ajutorul metodei de fertilizare in vitro. ,,Mi-am dorit foarte mult să am un copil”, a recunoscut femeia.

Chiar și după ce a slăbit, Hayley continuă să-și îmbunătățească alimentația pentru a-și menține greutatea și sănătatea bebelușului. În doar câteva luni, visul ei de a avea un copil se va împlini în sfârșit.

Andrei Malahov și-a arătat în premieră fiul în vârstă de 4 ani
Articolul anterior
Orașul Chișinău împlinește astăzi 585 de ani de la prima atestare documentară
Articolul următor
Alte articole interesante