3 erori care nu te lasă să slăbești!

Ai impresia că faci totul pentru a slăbi, dar așa și nu reușești să dai jos kilogramele în plus? Înseamnă că comiți unele erori, care nu-ți permit să ajungi la silueta dorită.

separator

Iată care pot fi ele:

Ții un regim inventat de tine

Dacă mănânci seara târziu, sigur nu vei reuși să slăbești. Ești convinsă că vei slăbi dacă vei sări peste mese. Există multe idei preconcepute care generează greșeli și antrenează acumularea kilogramelor în plus. Nu lua în considerarea aceste idei! Dacă vrei să ai rezultatele dorite, apelează la sfatul unui specialist în nutriție, care iți va crea un regim personalizat.


Nu faci sport deloc

Sportul nu te face să slăbești, dar te ajută. Dacă vrei să slăbești doar făcând sport non-stop, fără să îți ajustezi corespunzător alimentația, nu vei reuși. Exercițiul fizic regulat te ajută să arzi mai multe calorii, să pierzi din grăsime și să îți lucrezi musculatura. Sportul te ajută să crești metabolismul și să îți creezi o stare de bine.

Nu bei suficientă apă

Apa are un rol extrem de important pentru sănătate, fiind indispensabilă. Se recomandă consumul zilnic a minimum 1,5 litri sau 2 litri în perioadele de regim. Chiar dacă apa nu te ajută să slăbești în mod direct, ea contribuie la eliminarea deșeurilor care pot încetini metabolismul. Umplând stomacul, apa calmează pofta de foame. Să nu bei suficientă apă este o eroare majoră pe care o faci, contribuind astfel la retenția de apă.
sursa

Fostul iubit al Xeniei Deli i-a dedicat o piesă. E despre fetele care caută bărbați bogați
Articolul anterior
Ce mănâncă Antonia pe plajă. E plin de calorii!
Articolul următor
Alte articole interesante