3 lucruri care te împiedică să slăbești, chiar dacă faci sport!

Poți să dormi în sala de antrenamente, dar dacă nu ții cont de câteva trucuri simple, vei slăbi foarte lent. Iată lucrurile care te împiedică să dai jos mai multe kilograme.

separator
jght

Nu te hidratezi

Știi deja că nu poți exersa fără o sticlă de apă alături de tine, dar nu uita să te hidratezi și înainte de a începe antrenamentul propriu-zis. Mai ales dacă mergi la sală de dimineață, bea suficientă apă fiindcă ești deshidratată din timpul somnului și nu ai suficientă rezistență fizică.

Planifică-ți antrenamentele

Poți să îți asiguri succesul dacă ai un plan de antrenament bine pus la punct, de care te ții cu sfințenie. Mulți oameni merg la sală fără a ști ce anume trebuie să facă sau ce vor să obțină. Dacă îți propui să ajungi la un anumit rezultat, atunci vei rămâne motivată și în cele din urmă vei ajunge unde îți propui. Poți să-ți notezi progresele pe o foaie de hârtie sau îți poți descărca o aplicație de smartphone care te ajută să-ți gestionezi mai bine antrenamentul.

Nu scrie mesaje în timpul antrenamentului

Ai putea crede că dacă îți verifici mesajele pentru câteva secunde, în timp ce te antrenezi, nu e un lucru rău. Ei bine, de fapt nu e recomandat să faci asta fiindcă telefonul îți distrage atenția de la antrenament, lucru care va scădea eficiența efortului depus. Așadar, lasă-ți telefonul în vestiar sau acasă cât timp ești la sală, iar dacă vrei să asculți muzică la el, atunci pune-l pe modul avion.

sursa

Academiciana Eva Gudumac: ”Lumea a aflat că am fost însărcinată doar atunci când am născut!”
Articolul anterior
Alimente care ajută pancreasul să producă insulină
Articolul următor
Alte articole interesante