4 motive pentru a face Aqua Sport după sărbători!

Popescu-Elena-2
Popescu Elena,
instructor Aqua Sport,
Unica Sport,

Te-ai bucurat de vacanță, te-ai relaxat şi ai mâncat de toate?Nu eşti singura. Cercetătorii britanici au demonstrat  că atunci când stăm acasă mâncăm mai mult decât într-o zi obișnuită. Deci acum este timpul să faci mișcare sănătoasă și Aqua Sport îți vine în ajutor!

separator

1. Consumul băuturilor alcoolice

Cel mai probabil că ai făcut abuz de alcool în perioada sărbătorilor de iarnă. Însă nu ți-ai imaginat vreodată că alcoolul conține cel mai mare număr calorii, mai ales în combinație cu mâncarea. Aqua Sport este soluția ideală pentru a scinda țesutul adipos. Exercițiile dinamice, presiunea apei și dispoziția bună te vor ajuta să scapi rapid de colăceii de pe burtă.

4 motive pentru a face Aqua Sport după sărbători!

2. Combinația incorectă a alimentelor

Sunt sigură că ai combinat multe alimente incorect și ai mâncat în continuu, fără să respecţi orele de masă. Acum te simți balonată și ai nevoie de mișcare  pentru ca procesul de digestie să fie normalizat. Un motiv pentru care ar trebui să faci Aqua Sport, este faptul că apa îți dă senzația că ai corpul mai ușor și astfel exercițiile devin mult mai comod de efectuat.

3. Sedentarismul

Pentru că în vacanță ai mâncat mai mult decât în zilele obișnuite, acum este timpul să faci mișcare sănătoasă și Aqua Sport îți vine în ajutor. Toate exercițiile care se fac în apă nu dăunează sănătății, dimpotrivă te fac și mai sănătoasă, tonifică mușchii spatelui, ai abdomenului, ai feselor și coapselor. După un antrenament de Aqua Sport nu vei avea febră musculară și nici dureri de spate, dar efectul va fi 100%.

images (1) Aqua-Yoga 4 motive pentru a face Aqua Sport după sărbători!

4. Se apropie sezonul de plajă

După sărbători cu siguranță ai acumulat câteva kilograme în plus și acum a venit timpul să le dai jos și să te pregătești pentru sezonul estival. Dacă vrei să arăți impecabil în costum de baie, începe pregătirile de azi. Slăbește sănătos și tonifică musculatura împreună cu echipa Aqua Sport. Tot aici ai și masaj anticelulitic care îți modelează silueta așa cum îți dorești tu. După tot efortul depus, te poți relaxa în saună.

Date de contact:

069 294 601, 079 271 824, 069 859 657

Pantofii de mireasă pentru sezonului rece
Articolul anterior
Cât de mult a crescut fiica lui Filipp Kirkorov!
Articolul următor
Alte articole interesante