5 reguli de slăbit de la un bărbat care a dat jos 100 de kg!

Jon Gabriel este un tânăr care a ajuns să cântărească  aproape 200 de kilograme. A încercat nenumărate diete, dar fără succes. Vroia să slăbească fără înfometare și fără operații, așa că și-a gândit singur un plan de atac, l-a urmat îndeaproape și a reușit să piardă peste 100 kg.

separator
9689172_m-680x420

Mai târziu, bărbatul și-a numit metoda concepută de el “metoda Gabriel”. Iată care sunt cele cinci reguli pe care Jon Gabriel le recomandă tuturor celor care vor să slăbească sănătos:

Renunțați la diete și începeți să vă hrăniți organismul

Pentru că și-a dat seama că nu avea o alimentație corespunzătoare, Jon Gabriel a renunțat la alimentele nesănătoase, la toate dietele pe care le-a urmat și a început să mănânce mai sănătos și mai puțin. A început să mănânce proteine de bună calitate, din pește, pui și curcan, a început să consume mai multe legume și fructe proaspete, verdețuri, nuci și semințe, dar și lactate de bună calitate. A renunțat imediat la produsele cu zahăr și grăsimi, la junk food și la sucuri.

El spune că primele kilograme în plus au dispărut după foarte puțin timp de când a făcut schimbarea în alimentație, așa că s-a mobilizat și a continuat.

Reglați-vă digestia

Pentru că mâncase nesănătos timp de mai mulți ani, stomacul lui Jon Gabriel avusese de suferit. Astfel, el a început să mănânce alimente murate, precum castraveții, sfecla sau varza, bogate în enzime care ajută digestia și protejează flora intestinală. Totodată, el a mers la medic și a urmat un tratament cu probiotice, recomandat de un specialist. Toate acestea i-au normalizat digestia și i-au vindecat problemele cu stomacul.

Meditați

Pentru a-și echilibra mintea și a scăpa de stres, Jon Gabriel a început să mediteze și să facă exerciții de respirație. Toate acestea l-au ajutat să fie mai calm, să poată analiza în mod obiectiv situația în care se afla și să ia măsuri concrete.

El spune că dimineața, imediat după ce se trezea, obișnuia să stea pentru 5-10 minute în fața ferestrei deschise, să respire aerul proaspăt și să își golească mintea de toate problemele. La fel făcea și seara, înainte de a adormi.

Pe măsură ce a scăpat de stres și de gândurile negative, Jon Gabriel și-a dat seama că poate face orice își propune. În plus, el a mărturisit într-un interviu acordat mindbodygreen.com că acela a fost momentul în care și-a dat seama că slăbirea nu ține neapărat de diete și sport, ci mai degrabă de echilibrul interior.

Faceți mișcare

Jon recunoaște că nu făcea deloc mișcare la început, iar atunci când a început să facă sport i-a fost foarte greu la început. Însă, având în vedere că a luat totul treptat și nu s-a forțat să facă nimic complicat, mișcarea a început să facă parte din viața lui. Acum spune că nu ar mai putea să ducă o viață sedentară pentru că a văzut cum e să fii activ…

Jon a început cu mersul pe jos, pentru că atât putea să facă la momentul respectiv. Apoi a trecut la jogging, la exerciții ușoare, iar când greutatea corporală i-a permis, a început să facă exerciții mai complexe. În orice caz, el le recomandă tuturor celor care vor să slăbească să fie activi – indiferent de tipul de mișcare pe care îl preferă.

Urmați o cură de detoxifiere

După ce a aflat că celulele grase rețin excesul de toxine din organism, Jon a început să se gândească la moduri în care și-ar putea “curăța” corpul. A început cu banala apă plată cu lămâie, a continuat cu sucuri verzi, din verdețuri și legume, și a pus accentul pe consumul de alimente bogate în nutrienți.

Toate aceste schimbări l-au ajutat pe Jon Gabriel să slăbească uimitor și să se mențină la o greutate normală. Dincolo de schimbările fizice – cele peste 100 kg slăbite – el spune că se simte excelent și mai plin de viață ca oricând.

sursa

Lipeşte scotch în colţul ochiului! Iată de ce!
Articolul anterior
Pălăria ideală în funcţie de forma feţei
Articolul următor
Alte articole interesante