5 vedete care au luat nota 10 pentru corpuri bine lucrate!

În cazul lor, pretextele ”n-am timp de sală” sau ”mă plac așa cum sunt” nu-și au locul. Galina Tomaș a încercat să încurajeze lumea mondenă  de acasă cu un top al celor mai sportive vedete de sex feminin de la noi. În cazul în care nu te-ai regăsit în această listă, e cazul să mai dai o fugă pe la sală. 

separator

Xenia Deli

Modelul de succes din Moldova care are o carieră de invidiat în Statele Unite. Xenia pozează fără inhibiții în lenjerie intimă și costum de baie, pentru că are cu ce se lăuda. Și dacă, inițial, ne gândeam că are un corp perfect de la mama natură, în ședința foto în pozițiile yoga,  ne-a convins de faptul că știe cu ce se mănâncă sportul.

Natalia Barbu

Din câte se știe,  Natalia niciodată nu a avut problema kg în plus. Dimpotrivă, își dorea să mai prindă la forme. Pe vremuri se strecurase o bârfă în presă, precum că interpreta ar ține o cură de îngrășare. Chiar și după ce a adus pe lume un copil, doamna Barbu-Sota  are mușchii bine tonifiați, coapsele fără gram de celulită și abdomenul plat. De aceea își etalează silueta ori de câte ori are ocazia.

natalia-barbu

Tania Cergă

Interpreta se menține în formă datorită exercițiilor fizice.Tania preferă sportul în aer liber, înotul şi mersul pe bicicletă. Datorită acestor obiceiuri sănătoase, vedeta are un corp tonifiat, fără gram de țesut adipos.

945090_496896573721302_844160028_n

Dianna Rotaru

După 5 luni de antrenamente la UNICA SPORT, în cadrul proiectului ”Și vedetele slăbesc”, Dianna Rotaru și-a modelat perfect silueta și a ajuns să aibă talie de viespe, 65 de centimetri.

rotaru-1

Mihaela Strâmbeanu

Timp de 11 ani, actrița a făcut sport de performanță, gimnastică ritmică. Acum, Mihaela Strâmbeanu face , zilnic,  lecții de coregrafie și câte o oră de exerciții la sală. În special este preocupată să-și dezvolte  mușchii pectorali și ai brațelor.

mihaela-strimbeanu-1

Cum îți îngrijești corect sânii?
Articolul anterior
Experimente științifice cumplite în care au fost implicați copiii!
Articolul următor
Alte articole interesante