80 de copii au alergat pentru o cauză nobilă!

În acest weekend, 80 de copii s-au distrat, au făcut exerciții și au alergat pe stadionul Dinamo. Aceștia au depus un efort comun pentru a-și ajuta semenii care nu au posibilități financiare pentru a merge la școală.

separator

Copiii au început ziua cu exerciții de înviorare după metoda Unica Sport. Instructorul Daniela Goma le-a arătat picilor ce exerciții pot face în fiecare dimineață pentru a crește mari și sănătoși.

DSC_2241 DSC_2308 DSC_2398 DSC_2423
DSC_2436 IMG_9753 IMG_9755 (1) IMG_9761

La “Maratonul copiilor pentru copii” organizat de Misiunea Socială „Diaconia”, cei mici au venit însoțiți de bunici, părinți, frați și prieteni. Aceștia au donat 7432 de lei pentru a susține copiii care nu frecventează instituţiile de învăţământ. Din banii colectați se vor cumpăra rechizite școlare, hăinuțe și încălţăminte pentru copiii din familii social vulnerabile.

IMG_9760 IMG_9761
 
IMG_9763 IMG_9764 IMG_9765 IMG_9766

„La maraton am simțit veselia și bucuria copiilor, împreună cu inocența caracteristică lor. Am avut parte de o trăire comună, care lasă un mesaj de încurajare și speranță în faptul că societatea de mâine va fi mai bună, grație unor cetățeni responsabili, aplecați spre nevoia fratelui său. Prin intermediul maratonului, zâmbetele copiilor, trăirile părinților și efortul voluntarilor s-au unit într-o acțiune care reprezintă unul dintre primii pași spre o lume mai bună“, spune Igor Belei, directorul Misiunii Sociale „Diaconia.

„Diaconia” este structura socială a Mitropoliei Basarabiei, care activează pe întreg teritoriul Republicii Moldova din anul 2001, în calitate de organizaţie non-profit. Organizaţia este membru al Federaţiei „Filantropia” şi al Alianţei ONG-urilor active în domeniul Protecţiei Sociale a Copilului şi Familiei.

 

Jessica Simpson, noi declarații despre cum a reușit să slăbească 45 de kilograme: ”M-am dus la nutriționist”

Jessica Simpson, actriță și interpretă în vârstă de 42 de ani, este în cea mai bună formă a ei după ce a slăbit mai bine de 40 de kilograme. Actrița a făcut noi declarații despre cum a reușit să topească kilogramele în plus.

Dacă în urmă cu câteva luni se fotografia într-un costum de baie minuscul, pe care nu credea că o să mai ajungă să-l poarte, acum, Jessica Simpson a dezvăluit că schimbările făcute în ceea ce privește alimentația au ajutat-o să slăbească.

”M-am dus la un nutriționist și i-am spus că trebuie să fac o schimbare, să învăț să fac alegeri sănătoase.”, a mărturisit actrița în cadrul unui interviu pentru ”Extra”.

Totodată, pe lângă faptul că se simte bine în pielea ei, ea a dezvăluit că și-a dorit această schimbare și pentru sănătate.

”Mă simt la fel de bine ca înainte să am copiii, ba chiar aș putea să spun că mă simt mai tânără.”, a spus ea, potrivit Page Six.

”Am mai multă energie și da, pot să port ce haine vreau.”, a mai adăugat actrița, care este mama a trei copii: Maxwell, de zece ani, Ace, de nouă ani și Birdie, de trei ani.

Cum a reușit Jessica Simpson să slăbească 45 de kilograme

După cea de-a treia sarcină, Jessica Simpson a slăbit drastic, iar ce a ajutat-o să topească kilogramele în plus a fost schimbarea planului alimentar, după cum mărturisea ea în cadrul unui interviu, dar și sportul.

”Este vorba de trei mese pe zi şi două gustări. Fiecare masă conţine proteine, fibre şi grăsimi, iar gustările sunt alcătuite din proteine şi fibre sau proteine şi grăsimi”, a explicat antrenorul vedetei. ”Este vorba de un echilibru care să nu afecteze atât de mult stilul de viaţă de dinainte”, a mai adăugat într-un interviu Harley Pasternak.

sursa

Alimentele la care Andra a renunțat pentru a da jos kilogramele în plus

Andra, în vârstă de 36 de ani, a luat în urmă cu ceva timp o decizie importantă. Artista și-a schimbat total stilul alimentar, pentru a scăpa de câteva kilograme în plus. În ultimele luni, artista a surprins după ce a slăbit considerabil.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, roşie şi interior

Andra a reușit să renunțe la anumite alimente și să aibă un stil de viață sănătos.

Artista consumă legume, carne, pește și a exclus în totalitate ,,dulcele” din dieta ei.

Totodată, vedeta este atentă la cantitatea caloriilor consumate.

,,Mi-am propus să nu mai mănânc așa mult”, a dezvăluit Andra, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Pentru a avea un corp sănătos, pe lângă dietă, artista găsește cu regularitate timp pentru a face sport și mai multă mișcare.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Ce sunt Băuturile izotonice Oshee?

Băuturile izotonice OSHEE sunt băuturi pentru noua generație de oameni care trăiesc o viață activă.

În timpul exercițiilor fizice organismul pierde lichide precum și vitamine importante, carbohidrați intenși, electroliți precum sodiu și potasiu.

Băuturile izotonice OSHEE, datorită sintezei lor avansate cu carbohidrați, electroliți de sodiu și potasiu și cinci vitamine esențiale B3, B5, B6, B7 și E, oferă organismului toată hidratarea necesară pentru a crește nivelul de rezistență.

Isotonic Drink

Scopul lor principal este de a regla apa și electroliții din corpul uman și de a susține sistemul muscular.

Băutură izotonică OSHEE:

  • Sursă de vitamine, minerale, carbohidrați
  • Potolește setea
  • Oferă energie
  • Crește rezistența

Oshee combină: carbohidrați, minerale și vitamine, a căror sarcină principală este de a reface rezervele de electroliți irosite și de a restabili echilibrul apă și sare.

Cu Oshee, vă puteți potoli setea, precum și să mențineți rezistența și potențialul energetic al organismului.

Rețeta Jamie Oliver: Dovleac umplut cu orez și fructe uscate
Articolul anterior
Reguli pentru diversificarea alimentaţiei la bebeluşi
Articolul următor