80 de copii au alergat pentru o cauză nobilă!

În acest weekend, 80 de copii s-au distrat, au făcut exerciții și au alergat pe stadionul Dinamo. Aceștia au depus un efort comun pentru a-și ajuta semenii care nu au posibilități financiare pentru a merge la școală.

separator

Copiii au început ziua cu exerciții de înviorare după metoda Unica Sport. Instructorul Daniela Goma le-a arătat picilor ce exerciții pot face în fiecare dimineață pentru a crește mari și sănătoși.

DSC_2241 DSC_2308 DSC_2398 DSC_2423
DSC_2436 IMG_9753 IMG_9755 (1) IMG_9761

La “Maratonul copiilor pentru copii” organizat de Misiunea Socială „Diaconia”, cei mici au venit însoțiți de bunici, părinți, frați și prieteni. Aceștia au donat 7432 de lei pentru a susține copiii care nu frecventează instituţiile de învăţământ. Din banii colectați se vor cumpăra rechizite școlare, hăinuțe și încălţăminte pentru copiii din familii social vulnerabile.

IMG_9760 IMG_9761
 
IMG_9763 IMG_9764 IMG_9765 IMG_9766

„La maraton am simțit veselia și bucuria copiilor, împreună cu inocența caracteristică lor. Am avut parte de o trăire comună, care lasă un mesaj de încurajare și speranță în faptul că societatea de mâine va fi mai bună, grație unor cetățeni responsabili, aplecați spre nevoia fratelui său. Prin intermediul maratonului, zâmbetele copiilor, trăirile părinților și efortul voluntarilor s-au unit într-o acțiune care reprezintă unul dintre primii pași spre o lume mai bună“, spune Igor Belei, directorul Misiunii Sociale „Diaconia.

„Diaconia” este structura socială a Mitropoliei Basarabiei, care activează pe întreg teritoriul Republicii Moldova din anul 2001, în calitate de organizaţie non-profit. Organizaţia este membru al Federaţiei „Filantropia” şi al Alianţei ONG-urilor active în domeniul Protecţiei Sociale a Copilului şi Familiei.

 

Rețeta Jamie Oliver: Dovleac umplut cu orez și fructe uscate
Articolul anterior
Reguli pentru diversificarea alimentaţiei la bebeluşi
Articolul următor
Alte articole interesante