A slăbit 40 de kilograme și a ajuns la Miss Univers!

Acum este una dintre cele mai frumoase femei din Marea Britanie, iar cu 7 ani în urmă, Nadina Knight cântărea 100 de kilograme. Tânăra de 27 de ani a hotărât să facă o schimbare după ce a văzut o poză cu ea de pe facebook.

separator

grdgr

A ajuns la 100 de kilograme din cauza alimentației nesănătoase, bazată pe fast-food și băuturi alcoolice.

„Am fost slabă până la vârsta de 16 ani, când am început să decid singură ce să mănânc. Atunci m-am îngrășat un pic. Apoi am mers la facultate, aveam și mai mult control asupra a ce mâncam și am scăpat de sub control. Cantitatea de mâncare și de băutură era prea mare. Abia când am împlinit 20 de ani și am văzut o poză cu mine pe Facebook, am realizat că m-am îngrășat prea tare. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să caut pe Google sfaturi pentru un stil de viață sănătos. Nu vroiam să țin dietă, așa cum făceau multe dintre prietenele mele, îmi doream să slăbesc într-un mod sănătos”, a povestit Nadina Knight pentru dailymail.co.uk.

htyt

Tânăra a început să înlocuiască laptele normal cu unul degresat, să consume pâine din cereale integrale și să renunțe la băuturile carbogazoase și alcool.

„Nu am făcut schimbări drastice, dar am simțit că asta este cea mai bună metodă. Astfel, în următorii trei ani am început să slăbesc. Am mers și la sală de trei ori pe săptămână. Nu îmi voi mai permite să ajung în acel stadiu niciodată”, a adăugat Nadina.

Femeia a participat de două ori la Miss Anglia, dar fără succes. A treia oară a fost aleasă Miss Northhamptom și a pus succesul ei pe seama schimbărilor pe care le-a făcut. În 2015, a fost finalistă la Miss Univers Marea Britanie.

Снимок

sursa

O actriță, surprinsă cu fața roșie și plină de pete!
Articolul anterior
Pasta de dinți care repară cariile și smalțul
Articolul următor
Alte articole interesante