Această dietă face ravagii printre vedete. E mai simplă decât crezi

Vedetele țin cele mai neordinare diete doar pentru a-și menține kilogramele sau pentru a slăbi. Iar femeile simple le urmăresc,se inspiră de la ele, uneori nici nu se informează dacă sunt sănătoase.

separator

Mai nou, a apărut dieta cu cafea, „Bulletproof diet”, în mare vogă acum în Statele Unite. După cum spune şi numele, dieta are la bază cafeaua, dar cu ceva îmbunătăţiri.

Dave Asprey, inventatorul, a numit-o „bulletproof coffee” ( nr. cafeaua antiglonţ). Este o cafea fără micotoxine, ciuperci minuscule care apar în timpul fermentaţiei, la care se adaugă o linguriţă de unt şi câteva picături dintr-un ulei pur.

Cafeaua poate ajuta la pierderea în greutate şi la îmbunătăţirea performanţelor intelectuale, susţine Dave. Ideea acestui regim i-a venit în urma unei călătorii în Tibet, unde i-a fost oferit ceai cu lapte de iac. Impresionat de efectul energizant al băuturii, el a decis să îl adapteze şi să-l promoveze în rândul vedetelor.

„Bulletproof diet” propune eliminarea micului dejun. Consumând această băutură dimineaţa, pe stomacul gol, foamea dispare pentru o lungă perioadă de timp. Inventatorul garantează pierderea în greutate deoarece metabolismul funcţionează, iar pofta de snack-uri între mese dispare. În plus, cafeina este un stimulent recunoscut cu proprietăţi diuretice, untul combate pofta de mâncare şi furnizează creierului nutrientele necesare pentru funcţionarea la capacitate maximă, iar uleiul este uşor absorbit de organism.

Însă, potrivit sfaturilor nutriţioniştilor, cele mai bune metode pentru a menţine o greutate normală şi pentru a arde caloriile sunt: o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată, mişcare în fiecare zi, hidratare şi odihnă.

sursa

Dacă vrei să slăbești, dar nu știi cum să te alimentezi corect, Unica Sport a creat Un Regim Personalizat acum disponibil și online. Accesează alimentatie.unicasport.md, completează formularul și respectă recomandările specialiștilor primite pe adresa ta de email. Cu siguranță, vei reuși să slăbești, chiar dacă ești departe de casă, ai copii mici sau nu ai timp să faci sport după metoda Unica.

Ia-ți Testarea nutriţională şi fiziologică online, slăbește sănătos cu Unica Sport!

Pentru a afla mai multe detalii, sună la numărul de telefon 069000682 sau scrie un email la adresa natalia.velicoglo@unicasport.md

Antonia a renunțat la blond! Vezi cum îi stă cu noua culoare!
Articolul anterior
Studiu: Consumul ridicat de cartofi creşte riscul de diabet
Articolul următor
Alte articole interesante