Angelina Jolie ar putea muri în orice moment, spun specialiștii!

Actrița suferă de grave tulburări alimentare. Din această cauză, a ajuns să cântărească sub 40 de kilograme, iar medicii bat alarma. Din cauza faptului că nu mănâncă, Angelina ar putea să moară în orice clipă, susţine revista canadiană “Star Système”.

separator

Experții citaţi de revista “National Enquirer” spun că vedeta a ajuns să cântărească 36 de kilograme. Apropiaţii sunt foarte îngrijoraţi din cauza stării ei de sănătate. Ea refuză însă cu încăpăţânare să se interneze pentru a face investigaţii medicale pentru a vedea ce are. Soţul său, Brad Pitt, a ameninţat-o cu divorţul, dacă nu se tratează. Cei doi se ceartă tot timpul şi chiar au ajuns să locuiască separat, din această cauză, scrie click.ro.

Medicii vorbesc despre starea de sănătate a Angelinei Jolie!

Trebuie salvată de la o moarte sigură

Brad Pitt a încercat tot ce i-a stat în putinţă pentru a o salva pe Angelina de la o moarte sigură. “Se înfometează şi corpul ar putea să o lase în orice moment”, spune doctorul David Fischer, citat de revista canadiană mai sus amintită. Actriţa îşi trage ultimele resurse de energie din muşchi, mai spune medicul mai sus amintit. “Angelina trebuie ajutată de proefesionişti rapid, dar refuză să recunoască faptul că are probleme S-a închis într-o spirală de negare care i-ar putea fi fatală”, adaugă doctorul.

Angelina are, de asemenea, grave tulburări hormonale, după ce şi-a scos ovarele anul trecut şi şi-a tăiat sânii, în 2013, potrivit “Life &Style”.

Gătește sănătos de sărbători!
Articolul anterior
Keti Topuria și fiica ei se îmbracă la fel!
Articolul următor
Alte articole interesante