Britney Spears îşi uimeşte fanii în cea mai nouă ipostază! Face sfoara în aer

Britney este una dintre interpretele care a cucerit publicul nu doar cu vocea sa. Vedeta practică sportul cu plăcere,  este o dansatoare excelentă şi are corpul flexibil şi tonifiat.

separator

01-britney-spears-instagramMai nou, vedeta se antrenează să execute sfoara în aer! Britney şi-a uimit fanii după ce a postat recent, pe contul său de Instagram, mai multe poze în care aceştia au putut-o vedea executând sfoara, nu la sol, ci din săritură, în aer! Vedeta îşi incită fanii să încerce şi ei să facă acest lucru.

Take two! Got some height in this one! #tbt

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on

,,Kinda s-a plictisit și a vrut astăzi să vadă dacă aș putea face încă un salt… Nu e perfect, dar nici ponosit, e bine! A doua oară cred că am luat-o şi mai sus!”, a scris Britney, primind mii de mesaje de încurajare din partea prietenilor virtuali.

14408755_1074368056015441_1456904098_n-pngChiar dacă la un moment dat a pus câteva kilograme în plus pe ea, în legătură cu naşterea celor doi copii, Britney a revenit rapid la condiţia fizică de altădată. Interpreta duce un mod de viaţă activ şi sănătos, practicând antrenamentele alături de instructorul personal de sport.

Britney Spears a revenit la formele de altădată! Iată rețeta!

britney-spears-heavily-photoshopped-on-magazine-cover

Dan Bălan și Vera Brejneva, schimb de dulcegării pe Instagram!
Articolul anterior
Emoţionant! 10 lucruri pe care mama nu ţi le-a spus niciodată
Articolul următor
Alte articole interesante