Cât cântăresc vedetele în realitate!

Vedetele mereu se laudă cu kilogramele pe care au reușit să le dea jos. Iar cât cântăresc cu adevărat este un mare secret. Totuși, unele celebritățile au recunoscut ce cifre văd atunci când urcă pe cântar.

separator

Beyonce, 57 kg, 169 cm

Beyonce s-a pus serios pe slăbit. Aceasta a ținut timp de o lună dieta vegană, iar rezultatele au fost vizibile de la prima apariție pe covorul roșu. Acum cântăreața nu mai cântărește 59 de kilograme, dar 57.

Cât cântăresc vedetele în realitate!

Rihanna, 62 kg, 173 cm

Rihanna a susținut în repetate rânduri că greutatea corpului ei variază de la 57 la 60 de kilograme. Conform celor mai recente date, vedeta are acum 62 kilograme.

Cât cântăresc vedetele în realitate!

Kim Kardashian, 70 kg, 157 cm

Greutatea lui Kim Kardashian este un secret bine păzit. După sarcină, aceasta a adăugat 31 de kilograme. O simplă aritmetică ne-ar putea ajuta să aflăm câte kilograme vede starleta pe cântar. Conform unor date oficiale, înainte de sarcină, Kim cântărea 63kilograme, iar recent vedeta a recunoscut pe un site de socializare că cântărește cu doar 7 kilograme mai mult.

Cât cântăresc vedetele în realitate!

Britney Spears, 60 kg, 163 cm.

Aripioarele prăjite sunt pentru vedetă mai îndrăgite decât sala de fitness. Despre rezultate putem vorbi și fără a o așeza pe cântar. Aceasta s-a îngrășat din nou și îi va fi greu să-și recapete formele de anul trecut.

Cât cântăresc vedetele în realitate!

Christina Aguilera, 49 kg, 157 cm

Vedeta a luptat ani în șir cu kilogramele în plus și în cele din urmă a câștigat. Acum artista cântărește 49 de kilograme, aceeași greutate ca și înaintea sarcinii.

Cât cântăresc vedetele în realitate!

Bill Clinton a devenit pentru prima oară bunic!
Articolul anterior
Nunta lui George Clooney în imagini!
Articolul următor
Alte articole interesante