Ce sacrificii fac îngeraşii Victoria’s Secret pentru a se menține suple!

Dacă credeai că sunt slabe datorită genelor bune și a metabolismului activ, ar fi bine să știi că nu e chiar așa. Modelele fac sacrificii majore pentru a arăta perfect pe podium. De exemplu, unele dintre ele nu mănâncă și nu beau absolut nimic cu 12 ore înainte de show-urile de modă.

separator
Candice Swanepoel for VSX

Alessandra Ambrosio

Deşi a devenit mamă de două ori, frumuseţea de origine braziliană şi-a revenit spectaculos după naşteri, iar corpul său este suplu şi tonifiat. În plus, Alessandra a apelat şi la un antrenor personal care i-a conceput un set de exerciţii personalizate pentru zona coapselor şi a fundului. Totodată, Alessandra practică capoeira şi ridică greutăţi cu gleznele, exerciţiu care o ajută la tonifierea musculaturii picioarelor şi a feselor.

În ceea ce priveşte dieta, Alessandra Ambrosio mănâncă orice îşi doreşte. De exemplu, dimineaţa mănâncă ouă ochiuri şi bacon, prânzul este alcătuit din produse non-vegetariene şi o salată, iar la cină serveşte mâncare japoneză.

alessandra

Miranda Kerr

Supermodelul australian practică în mod regulat balet, yoga şi pilates. În ceea ce priveşte dieta, Miranda are o dietă personalizată, în funcţie de grupa de sânge. Cum grupa sa de sânge este A, Miranda nu mănâncă carne, ci alimente bogate în fier, iar din când în când îşi permite să se răsfeţe cu îngheţată şi ciocolată. Asta înseamnă că supermodelul are o dietă bazată pe 80% alimente sănătose şi 20% alimente care îi plac. De asemenea, modelul Victoria’s Secret bea numai apă filtrată.

miranda ker

Lily Aldridge

Supermodelul american face sport de aproximativ cinci ori pe săptămână și urmează regulile stricte impuse de antrenorul personal. În funcție de contractele de imagine pe care le are sau de ședințele foto pe care urmează să le realizeze, Lily își lucrează cel mai des fesele și brațele. Ea practică box, pilates și stretching.

Totodată, Lily urmează o dietă bazată pe grupa de sânge.

American model Lily Aldridge poses for Victoria's Secret VSX sport collection

Adriana Lima

Îngerul cu ochi albaștri de la Victoria’s Secret practică aceleași exerciții fizice precum majoritatea modelelor enumerate mai sus: box și pilates. În plus, ea se antrenează alături de instructorul personal Michael Olajide Jr, fost campion de box, cel care a ajutat-o să slăbească după prima sarcină.

De asemenea, Adriana Lima a declarat că renunță la mâncarea solidă înaintea prezentărilor de modă și bea numai lichide, iar cu 12 ore înaintea unui show de modă, aceasta nu consumă deloc alimente și apă, lucru care nu este recomandat.

EXCLUSIVE... A Ripped Adriana Lima Meets Up with Hubby Marko Jaric

Sursa

Cât de des trebuie să faci sex pentru a rămâne însărcinată
Articolul anterior
Ochelarii pentru calculator sunt doar un mit?
Articolul următor
Alte articole interesante