Cel mai ieftin mod de a slăbi din lume!

Fără sacrificii și bani scoși din buzunar. Urmează dieta cubaneză, cea mai ieftină și eficientă din toate timpurile. Aceasta topeşte kilogramele în mod sănătos şi combate obezitatea, diabetul și bolile cardiovasculare.

separator

Dieta cubaneză a apărut ca urmare a crizei economice, când milioane de locuitori înfometaţi ai Cubei au fost nevoiţi să renunţe la vehicule şi să meargă pe jos. Totul s-a întâmplat la începutul anilor 1990, când Cuba a intrat în criză economică.

În Cuba, totul s-a întâmplat de nevoie. Pe măsură ce combustibilul nu se mai găsea, maşinile şi autobuzele au dispărut de pe drumuri, iar fermierii au fost nevoiţi să renunţe la maşinile motorizate şi să lucreze pământul manual. Pentru a ajuta oamenii să se deplaseze, guvernul a pus la dispoziţia locuitorilor un milion de biciclete. Aşa se face că, între 1990 şi 1995, un cubanez ardea mai multe calorii decât consuma, lucru care a făcut ca, în medie, oamenii să slăbească câte 5 kilograme în această perioadă.

Potrivit studiilor realizate ulterior, numărul deceselor cauzate de diabet şi boli cardiovasculare s-a diminuat semnificativ, iar aşa zisa dietă cubaneză a devenit celebră în întreaga lume. Interesant este că experienţa demonstrează că schimbările s-ar putea produce şi pe alte teritorii, fără a fi nevoie de o criză economică.

Aşadar, ai nevoie de o bicicletă, de mai multă activitate fizică, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Nu uita, e demonstrat, iar alţii au reuşit. Nu trebuie să aşteptăm o criză pentru că viaţa noastră să se schimbe.

Sursa

Insuficiența de somn te îngrașă!
Articolul anterior
Te îngraşi dacă îţi lipseşte această vitamină din organism
Articolul următor
Alte articole interesante