Ciclismul arde 700 de calorii pe oră. Merită să încerci!

Mersul pe biciclet

separator
ă este o modalitate perfectă de a petrece timpul liber! Este o ocupație distractivă, care îți arde caloriile în plus și îți modelează frumos picioarele. Înlocuiește măcar o dată pe săptămână mașina cu bicicleta, iar rezultatele nu se vor lăsa așteptate.

Ciclismul arde 700 de calorii pe oră. Merită să încerci!

Te relaxează

Dacă ai avut o zi plină de probleme, o ședință stresantă sau neînțelegeri la oficiu, mergi o oră cu bicicleta. Fă plimbările în locuri liniștite, care să te relaxeze la maxim.

Te umple de energieCiclismul arde 700 de calorii pe oră. Merită să încerci!

Conform mai multor studii, mersul pe bicicletă îmbunătățește nivelul de energie al organismului cu 20% și scade starea de moleșeală cu 65%. Persoanele participante la studiu au pedalat într-un ritm mediu de trei ori pe săptămână. Aceștia au declarat că după orele de ciclism, nu se mai simt obosiți.

Arde caloriile

În funcție de efortul pe care îl depui, poți să arzi între 300 și 700 de calorii pe oră. Vei pierde calorii atât în timp ce pedalează, cât și după încheierea plimbării pe bicicletă.

Îți tonifică siluetaCiclismul arde 700 de calorii pe oră. Merită să încerci!

În timpul mersului pe bicicletă lucrează gambele, coapsele și abdomenul. Dacă ai burtică sau celulită pe picioare alege să mergi în fiecare seară pe o bicicletă. Nu vei avea doar un corp sănătos, dar și pielea mai frumoasă.

Text: Sorina Țurcanu

Lasagna cu pui la grătar și 4 feluri de brânză
Articolul anterior
Fără lenjerie intimă la Novaia Volna. Leontiev a făcut-o și pe asta!
Articolul următor
Alte articole interesante