Cinci exerciții pentru fese și coapse de la Vera Brejneva!

Vera Brejneva lucrează zilnic în sala de antrenamente pentru a avea o siluetă de invidiat. Aceasta scrie toate secretele ei de frumusețe pe blog și, mai nou, a postat un filmuleț cu cinci cele mai eficiente exerciții pe care le practică pentru a avea fesele și coapsele tonifiate.

separator

Pe lângă sport, vedeta are și alte secrete de care trebuie să ții cont și tu dacă vrei să slăbești!

  • Dacă vrei să fii stăpânul propriei vieți, începe cu  corpul. Controlează-ți corpul pentru ca el să nu te controleze  pe tine. Între voi trebuie să existe o auto-disciplină. Sportul ar trebui să fie un mod de viață, și nu un fenomen temporar.
  • Dacă vrei să slăbești fără bani, trebuie să-ți micșorezi porțiile de mâncare și să nu combini mai mult de două produse. De asemenea, trebuie să consumi fructe, legume și cereale, care costă puțin.
  • Trebuie să ai un exemplu demn de urmat. Eu o am pe mama, care la 62 de ani mai face sport, chiar dacă are 4 copii și 7 nepoți.
  • Ia-ți mâncarea cu tine oriunde ai pleca, nu mânca orice. Aceasta este o salvare pentru organism și pentru tine.
  • Bea minim 1, 5 litri de apă. Un pahar când te trezești dimineața și câte unul înainte de fiecare masă. Nu bea apă în timp ce mănânci, ci cu 30 de minute înainte sau după masă.

„Imperfecţiunile perfecte”: cum arată corpul unei femei după naştere
Articolul anterior
Cât durează detoxifierea completă a organismului
Articolul următor
Alte articole interesante