Crezi că ți-ai făcut corect geanta pentru sport? Nu uita acasă aceste obiecte

Vacanțele, mesele all-inclusive și înghețata din timpul verii și-au lăsat amprenta pe silueta ta? Adună-ți forțele și reîncepe orele de sport. Pe lângă apă, șervețele de unică folosință și elastic de păr, trebuie să mai iei câteva lucruri cu tine!

separator
femeie-sport-exercitii (1)

Un produs dezinfectant

Pentru că pui mâinile pe covoraș, te antrenezi cu ajutorul ganterelor, te atingi de lucrurile din vestiar, trebuie să ai cu tine un gel antibacterian pe care să-l folosești după antrenament.

Haine pentru sport

Nu-ți uita acasă tricoul, o pereche de leggings sau pantalonii sport, ciorapii și încălțămintea. De asemenea, trebuie să ai cu tine un prosop. Dacă faci duș după antrenament, ar fi bine să-ți iei și o pereche de papuci de unică folosință, pentru confortul și siguranța stării tale de sănătate.

Căști

Dacă nu ai un instructor și te descurci de una singură, îți poți lua căștile. Studiile arată că melodiile te ajută să mergi mai departe atunci când simți că nu mai poți. Cu ajutorul muzicii, nu simți oboseala atât de intens, enții ritmul și ridici mai ușor ganterele.

Bandaje

Pentru eventualele accidente, trebuie să ai mereu în geantă o bandă adezivă, destinată să protejeze leziunea, o bucată de tifon și un unguent.

Video. Bebeluşul care cântă în burtică
Articolul anterior
Nunta acestui cuplu a șocat toată Asia. S-au cheltuit peste 30 mln de dolari
Articolul următor
Alte articole interesante