Cum a slăbit viitoarea noră a lui Ilan Shor. Nu vă recomandă să-i urmați exemplul!

Nu poți fi grasă când viitoarea soacră este însăși Jasmin. Iubita lui Mihail, fiul mai mare al interpretei, a dat jos 20 de kilograme. Aceasta este pasionată de dietele drastice.

separator
12179683_871434939642088_1333791718_n

Fanii vedetei i-au scris că este o norocoasă pentru că are o viitoare noră atât de frumoasă. Dar, după cum s-a dovedit, Diana Chervichenko, fiica fostului proprietar FC „Spartak”, nu a avut întotdeauna formele reliefate de acum.

Diana a povestit cum a reușit să slăbească.

Când am văzut cifrele pe cântar, am început să înțeleg cum arăt de fapt. Reflectarea în oglindă era dezgustătoare pentru mine. Nici cunoscuții nu mă lăsau să uit de greutatea corpului meu. Singura mea dorință era să slăbesc.iar pozele din vacanța de iarnă au fost ultima picătură.

Am început să renunț la mâncare. Îmi era foarte greu, plângeam în camera mea, dar nu băgam nimic în gură. Mâncam o dată pe zi, iar câteodată țineam foame toată ziua. Kilogramele au  început să se topească, în mai puțin de 2 luni am dat jos 10 kg, dar nu a fost suficient pentru rezultat. M-am dus la o tabără de vară, în acolo făceam multe exerciții fizice și mâncat puțin. La sfârșitul vacanței aveam 55 de kilograme.

12182085_871434909642091_1982175914_n

Revenită acasă, am continuat dieta. Mâncam de două ori pe zi, dimineața-ceea ce-mi doream, iar seara- o cină dietetică. De două ori pe săptămână, aveam zile de detoxifiere, în care consumam doar chefir, mere sau piure pentru copii. Am ajuns la 49 de kilograme și m-am oprit, era suficient.

După un an, am adăugat 3 kilograme, iar cineva mi-a spus că m-am îngrășat. Atunci iar am început să țin o dietă drastică. Mă temeam să beau ceai, aveam frică de mâncare.

Părinții au bătut alarma la timp și m-au impus să adaug în greutate. Eram supărată pe ei, iar acum le sunt recunoscătoare. Tot stresul de atunci și-a pus amprenta pe starea me de sănătate. Acum, am probleme mari cu stomacul.

Mănânc de 5-6 ori pe zi și fac sport peste o zi. Îmi dau seama că trebuia să slăbesc sănătos și nu ar fi apărut problemele de sănătate. Nu recomand să repetați dieta mea. Nu căutați diete minune sau metode ușoare de slăbit. Totul depinde de voința voastră.”

Jessica Simpson, noi declarații despre cum a reușit să slăbească 45 de kilograme: ”M-am dus la nutriționist”

Jessica Simpson, actriță și interpretă în vârstă de 42 de ani, este în cea mai bună formă a ei după ce a slăbit mai bine de 40 de kilograme. Actrița a făcut noi declarații despre cum a reușit să topească kilogramele în plus.

Dacă în urmă cu câteva luni se fotografia într-un costum de baie minuscul, pe care nu credea că o să mai ajungă să-l poarte, acum, Jessica Simpson a dezvăluit că schimbările făcute în ceea ce privește alimentația au ajutat-o să slăbească.

”M-am dus la un nutriționist și i-am spus că trebuie să fac o schimbare, să învăț să fac alegeri sănătoase.”, a mărturisit actrița în cadrul unui interviu pentru ”Extra”.

Totodată, pe lângă faptul că se simte bine în pielea ei, ea a dezvăluit că și-a dorit această schimbare și pentru sănătate.

”Mă simt la fel de bine ca înainte să am copiii, ba chiar aș putea să spun că mă simt mai tânără.”, a spus ea, potrivit Page Six.

”Am mai multă energie și da, pot să port ce haine vreau.”, a mai adăugat actrița, care este mama a trei copii: Maxwell, de zece ani, Ace, de nouă ani și Birdie, de trei ani.

Cum a reușit Jessica Simpson să slăbească 45 de kilograme

După cea de-a treia sarcină, Jessica Simpson a slăbit drastic, iar ce a ajutat-o să topească kilogramele în plus a fost schimbarea planului alimentar, după cum mărturisea ea în cadrul unui interviu, dar și sportul.

”Este vorba de trei mese pe zi şi două gustări. Fiecare masă conţine proteine, fibre şi grăsimi, iar gustările sunt alcătuite din proteine şi fibre sau proteine şi grăsimi”, a explicat antrenorul vedetei. ”Este vorba de un echilibru care să nu afecteze atât de mult stilul de viaţă de dinainte”, a mai adăugat într-un interviu Harley Pasternak.

sursa

Alimentele la care Andra a renunțat pentru a da jos kilogramele în plus

Andra, în vârstă de 36 de ani, a luat în urmă cu ceva timp o decizie importantă. Artista și-a schimbat total stilul alimentar, pentru a scăpa de câteva kilograme în plus. În ultimele luni, artista a surprins după ce a slăbit considerabil.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, roşie şi interior

Andra a reușit să renunțe la anumite alimente și să aibă un stil de viață sănătos.

Artista consumă legume, carne, pește și a exclus în totalitate ,,dulcele” din dieta ei.

Totodată, vedeta este atentă la cantitatea caloriilor consumate.

,,Mi-am propus să nu mai mănânc așa mult”, a dezvăluit Andra, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Pentru a avea un corp sănătos, pe lângă dietă, artista găsește cu regularitate timp pentru a face sport și mai multă mișcare.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Ce sunt Băuturile izotonice Oshee?

Băuturile izotonice OSHEE sunt băuturi pentru noua generație de oameni care trăiesc o viață activă.

În timpul exercițiilor fizice organismul pierde lichide precum și vitamine importante, carbohidrați intenși, electroliți precum sodiu și potasiu.

Băuturile izotonice OSHEE, datorită sintezei lor avansate cu carbohidrați, electroliți de sodiu și potasiu și cinci vitamine esențiale B3, B5, B6, B7 și E, oferă organismului toată hidratarea necesară pentru a crește nivelul de rezistență.

Isotonic Drink

Scopul lor principal este de a regla apa și electroliții din corpul uman și de a susține sistemul muscular.

Băutură izotonică OSHEE:

  • Sursă de vitamine, minerale, carbohidrați
  • Potolește setea
  • Oferă energie
  • Crește rezistența

Oshee combină: carbohidrați, minerale și vitamine, a căror sarcină principală este de a reface rezervele de electroliți irosite și de a restabili echilibrul apă și sare.

Cu Oshee, vă puteți potoli setea, precum și să mențineți rezistența și potențialul energetic al organismului.

Par obișnuiți până când vezi ce ascund sub haine!
Articolul anterior
Alimentele prăjite în meniul femeii – pericol pentru sarcină şi fat!
Articolul următor