Cum arată meniul zilnic al unei antrenoare Unica Sport?

portret copy

Olesea Șutac,
instructor Unica Sport, Filiala Bio-Shape

Antrenoarea Unica Sport este femeia, care pe lângă grija purtată față de femeile care pășesc pragul sălii de sport, are și grijă de ce pune în farfurie. Pentru că felul în care ne alimentăm influențează şi productivitatea noastră pe parcursul zilei, este extrem de important să ne planificăm meniul zilnic din timp.

La fel cum stabilesc seara, hainele pentru următoarea dimineață, aşa rezerv un gând și pentru meniul ce va urma să îl am. Aceasta nu se întâmplă întotdeauna, dar atunci când o fac, inevitabil ziua merge mai bine pentru că rezervorul energetic este asigurat pentru întreaga zi.

Regulile de bază care mă ajută să îmi stabilesc cu ușurință un regim sănătos și echilibrat în decursul zilei sunt:

1. Ziua bună se cunoaște de dimineață, așa că din toate mesele rege este DEJUNUL. Anume la această masă îmi satisfac din unele plăceri provocatoare și îmi iau un aport de energie mai mare din carbohidrați buni și proteine.

img812

2. Orice ar fi nu încep niciun antrenament fără să mănânc nimic. Înainte de ora de sport consum ceva care să îmi confere energie pentru cel puțin câteva ore. De obicei, această gustare poate fi niște semințe de dovleac, floarea soarelui sau niște nucifere.

3. Nu mănânc tot timpul aceleași produse. Diversificarea și iar diversificare. În primul rând, pentru a furniza corpului toate vitaminele și mineralele necesare, și în al doilea rând, pentru a nu mă plictisi de unele și aceleași alimente.

Supa-crema-de-dovleac-cu-curry-si-ghimbir2

4. Profit la maxim de fructele și legumele de sezon. În plus, pe cât este posibil, congelez unele din ele pentru perioada rece. Mai ales vara și toamna, organismul își fortifică sistemul imunitar, de aceea optez pentru cât mai multe legume și fructe autohtone.

5. Mănânc  supe la prânz, cel puțin o dată la două zile. Substanțele nutritive din supe se asimilează mult mai ușor, având și un rol hidratant pentru organism.

supa-din-legume-800x600-24065

Vezi cum arată  meniul instructorului pe unicasport.md.

Dacă vrei să slăbești și tu sănătos, accesează unicasport.md sau sună la numărul de telefon: 068 752 223, pentru a primi un antrenament și un masaj gratis.

Sânii mici nu mai sunt o problemă. S-au inventat sutienele care îi măresc!
Articolul anterior
Ce rochii de mireasă vor fi în vogă în 2016!
Articolul următor
Alte articole interesante