Cum previi lăsarea sânilor. Sfaturi de la specialist!

Fiecare femeie dorește să-și mențină sânii fermi cât mai mult timp. Chiar dacă lăsarea lor este inevitabilă, poți preveni acest proces. Chirurgul estetician Vangelis Vasalos îți oferă 3 sfaturi demne de urmat dacă îți dorești un bust reliefat și tonifiat.

separator

Poartă tot timpul sutien de susținere

Deși multe femei nu poartă sutien din prejudecata că acesta poate slăbi elasticitatea pielii sânilor, ideal este să îl porţi și noaptea, chiar dacă sub o formă mai lejeră precum bustiera.

„În timpul zilei sânii tind să se lase spre buric, iar noaptea în părțile laterale. Astfel, susținerea corectă şi completă a sânilor este sfântă, cu atât mai mult în cazul femeilor cu sâni voluminoși naturali sau cu implant”, susține chirurgul estetician Vangelis Vasalos.

Păstrează o greutate constantă

Ori de câte ori urmezi o dietă de slăbit, sânii tăi au de suferit. În primul rând pentru că în proporție de 70% dintre glandele aflate în sâni sunt amestecate cu grăsime, iar oscilația în greutate afectează pielea, apoi ligamentele se întind și duc la lăsarea țesutului.

Nu ignora importanţa exercițiilor fizice

Chiar dacă sportul crește tonusul mușchilor și modelează forma corpului, acesta nu ajută la ridicarea sânilor, conform percepției generale. De exemplu, exercițiile cardio, cum ar fi alergatul sau aerobicul, sunt legate de mișcarea bruscă a sânilor și grăbesc lăsarea lor! Făcut însă, în condiții corecte, sportul ajută la o mai bună vascularizare a sânilor și îi face mai fermi!

sursa

O şedință foto „sălbatică” cu 2 blondine sexy de acasă
Articolul anterior
Totuşi, cât durează sarcina?
Articolul următor
Alte articole interesante